• Головна
  • Після 2-х діб у нарадчій кімнаті, Окружний адмінсуд розблокував роботу Уляни Супрун
17:16, 14 лютого 2019 р.

Після 2-х діб у нарадчій кімнаті, Окружний адмінсуд розблокував роботу Уляни Супрун

14 лютого Окружний адміністративний суд міста Києва в особі судді С. Каркашьяна скасував свою ж ухвалу, що забороняла Уляні Супрун вчиняти будь-які дії на виконання обов'язків Міністра охорони здоров'я України.

Про це повідомила Уляна Супрун на своїй сторінці у соцмережах.

За її словами, понад тиждень робота Міністерства була заблокована, але 13 лютого Кабмін видав розпорядження, що дозволяє розблокувати найбільш критичні питання роботи установи. Йдеться про затвердження розподілу вакцин і ліків у регіони, відправлення на лікування українців, продовження процесу будівництва "ОХМАТДИТУ", закупівлю медобладнання тощо.

Читайте також: Чоловік, що напав на прикордонника, є власником атракціонів біля Оперного

Сьогодні ж, 14 лютого, суддя з власної ініціативи вирішив скасувати попередню ухвалу, після проведених двох діб у нарадчій кімнаті.

"Активно працюємо з важливими документами, які накопичились, і продовжуємо трансформацію системи охорони здоров'я з головною ціллю - тривалішого здоровішого та щасливішого життя українців", - зазначила Уляна Супрун.

Слід додати, що основне рішення про наявність у чинної в.о. Міністра охорони здоров'я відповідних компетенцій для цієї роботи, будуть розглядати у тому ж суді (вул. Болбочана, 8, м. Київ) завтра, 15 лютого о 14:50.

Нагадаємо, минулого тижня стало відомо, що член "Радикальної партії Олега Ляшка" Ігор Мосійчук подав кілька судових позовів - два до Уляни Супрун і ще два - до Володимира Гройсмана. На час розгляду справ, суд тимчасово відсторонив від виконання обов'язків Міністра охорони здоров'я України. Згодом Уряд подав клопотання, щоби Супрун поновили на посаді, а сотні небайдужих українців організували в соцмережах флешмоб і прийшли на акцію підтримки Міністра у день, коли відбувалось засідання.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...