• Головна
  • 93-річну мешканку Львівщини визнали найгнучкішою бабусею в Україні, - ФОТО
14:48, 12 лютого 2019 р.

93-річну мешканку Львівщини визнали найгнучкішою бабусею в Україні, - ФОТО

Мешканка Львівщини Надія Шаригіна у свої 93 роки може заввиграшки сісти на шпагат і виконати будь-яку вправу на гнучкість.

Завдяки щоденним тренуванням, які бабуся розпочала вже після свого шостого десятку, Надія Шаригіна стала рекордсменкою: нещодавно її визнали найгнучкішою жінкою поважного віку, - передає 032.ua із посиланням на ТСН.

Фото: Національний реєстр рекордів

Фото: Національний реєстр рекордів

Відповідний диплом жінці вручив експерт Книги рекордів України, який і зафіксував вміння мешканки міста Кам'янка-Бузька.

Свій рекорд 93-річна пані присвятила онукові, який навчається у Києві та в дитинстві став її натхненням: хлопець ходив на танці й ніяк не міг виконати вправу на розтяжку, тоді ж йому вирішила допомогти 64-річна бабуся.

Читайте також: Львів'янин просить запровадити проїзний квиток на автобуси

Надія Шаригіна щодня по дві години розминається, а опісля - сідає на поперечний шпагат. Кажуть, що конкуренцію їй може скласти лише одна конкурентка - це 95-річна громадянка Сполучених Штатів Америки.

До слова, професійним спортом мешканка Львівської області ніколи не займалася - усе життя працювала на залізниці.  Але в своєму віці самостійно садить та обробляє город, дотримується здорового харчування та багато ходить пішки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...