• Головна
  • У Львові на вул. Антоновича, 115 зроблять реконструкцію будівлі, - ВІЗУАЛІЗАЦІЯ
20:51, 8 лютого 2019 р.

У Львові на вул. Антоновича, 115 зроблять реконструкцію будівлі, - ВІЗУАЛІЗАЦІЯ

8 лютого виконком Львівської міськради затвердив містобудівні умови та обмеження на реконструкцію ТзОВ "Вояві-резорт" існуючої будівлі з розширенням за рахунок надбудови на вул. Антоновича, 115.

Про це повідомляє кореспондент сайту 032.ua.

Тепер забудовник має замовити робочий проект у архітекторів, який повинен пройти експертизу, а також дозволи від ДАБК міста Львова і технічні умови на інженерне забезпечення проектованого об'єкта.

Будівля, яка підлягає реконструкції, розміщена у зоні Ж-2 - малоповерхової квартирної житлової забудови відповідно до плану зонування територій (зонінгу) Франківського району. Тож висота споруди не повинна перевищувати 17 метрів.

Окрім цього, споруда на вул. Антоновича, 115 у Львові розташована у кварталі історично сформованої житлової та громадської забудови у межах історичного ареалу міста.

Читайте також: Біля "Спартака" у Львові облаштують творчий центр дитини та юнацтва

За даними ЄДР, ТзОВ "Вояві-резорт" - це львівська компанія, що зареєстрована за адресою: вул. Саксаганського, 3 із кінця 2011 року. Статутний капітал становить 8 мільйонів 460 тисяч гривень. Засновниками вказані: Васюник Оксана Ярославівна та Васюник Олеся Ігорівна, а також ТзОВ "Девелоперська компанія "Моя країна" (Львів, вул. Стрийська, 108). Основний вид діяльності ТзОВ "Вояві-резорт" - діяльність засобів розміщування на період відпустки та іншого тимчасового проживання. Керівником компанії є Наконечна Олена В'ячеславівна.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,38
39,45
EUR
42,87
43,00
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...