• Головна
  • Секрет Takara Tomy - найпопулярнішого виробника Бейблейд
Новини компаній
17:00, 8 лютого 2019 р.

Секрет Takara Tomy - найпопулярнішого виробника Бейблейд

Новини компаній

Японія знаменита сьогодні не тільки роботами і копіювальною технікою. Їй вдалося прославитися навіть своїми іграшками! Блейдери усього світу чекають новинки & ndash; оригінали від Takara Tomy. Для них компанія & ndash; істинний авторитет, кращий виробник дитячих Бейблейд і супутньої екіпіровки!

Японія - країна високих технологій та оригінальних інженерних рішень! Навіть до вовчка у цього бренду творчий підхід! Бейблейд повинні бути безпечними, якісними, красивими. Їх приємно взяти в руки, показати своїм друзям і батькам.

Під час битви блейд оригінал може розділитися на частини (це передбачено правилами). Але він не повинен зламатися, тріснути, вилетіти за межі арени і кого-небудь травмувати. Секрет популярності Такара Томі в тому, що вони випускають повністю контрольовані іграшки. Їх безпечно давати в дитячі руки!

gNO8ZKvnEZYAoD8LeeDwVB-ZXp14voFaTMYAIQscCrjHiZ2XiXkttnLZaZkTDKGhOzO2rl_ryEPoW0dWOu_JJoQreRvmsjpBntrfNf0yNLBQmMaUPWWX3KEGAe9S6dNWmA31SNQ2

Переваги покупки фірмової продукції

Популярність beyblade спонукає виробників випускати все більше іграшок. При такому темпі виробництва є спокуса заощадити на якості. Але тільки не у японського бренду! Це країна, в якій слова «шлюб» не існує. Навіть проста дитяча іграшка повинна бути виконана бездоганно!

Виробник найпопулярніших в світі Бейблейд дотримується наступних принципів:

  • дзиги повинні бути безпечними;

  • при виробництві beyblade використовують нешкідливі для здоров'я матеріали (міцні металеві деталі, нетоксичний пластик);

  • блейд оригінал легко збирається і розбирається, але під час битви поводиться як єдине ціле.

Конструкція оригіналу повністю відповідає назві і заявленим характеристикам. У кожній фірмовій коробочці Takara Tomy є інструкція, наклейки і анонс наступного Блейда.

Набори з рідкісними Бейблейд

Серед гравців в beyblading цінуються не тільки окремі екземпляри у відомих стильних коробочках, а й комплексні фірмові сети. Вони можуть бути з прозорим «екраном» або в непроникною для погляду упаковці. Перший вид - подарунковий, стане відмінним сюрпризом гравцеві «зі стажем». Другий - так званий Random Booster (непрозорий пакетик з випадковим дзигою). Саме так продають рідкісні блейд, які неможливо замовити в стандартному наборі.

Популярність Random Booster заснована на тому, що тільки так можна придбати рідкісні екземпляри:

  • Air Knight (Повітряного Лицаря);

  • Dead Hades (Діда Хейдіса);

  • Vise Leopard (Леопард);

  • Beat Kukulcan і багато інших.

Елемент непередбачуваності дуже подобається гравцям! Це також частина гри, філософії бейблейдінга. Ти не можеш передбачити, що його перемогою закінчиться битва, і не знаєш, який beyblade попадеться в наборі. Головне - отримати подарунок виробництва Такара Томі. У них все блейд мега круті!



fsASzgjQXrBrTQ1lTmy7zzByWIi8THNWruP55kvk0yKs-VGYG7EjWSLV0qTVvUOQTu0yl04XUN6KwOouWzraPKrIQ66GGsg1nRzQCJpHW-2hja41M4wGuX2hfBdCkw_qGiRv-NFq

Де купити продукцію Takara Tomy в Україні

Всі діти мріють про Бейблейд з впізнаваними білими буквами на синьому тлі (фірмова маркування японського бренду). Скласти їм конкуренцію досить складно! Адже оригінали з Японії красиві, якісні, відмінно тримають удар. У кожній упаковці гравця чекає якийсь сюрприз. Це може бути:

  • нова форма драйвера,

  • висувні крила для посилення атакуючих властивостей;

  • додаткові «обладунки» (кільця, утяжеляющие елементи; нова символіка);

  • цікаві наклейки;

  • редизайн.

Справжні оригінали від Takara Tomy можна придбати на сайті https://leva.com.ua. Тут присутні всі новинки, випущені компанією. Можна купити рідкісні блейд, популярні дзиги, якісні запускають пристрої, багатофункціональні арени. Прекрасний асортимент для дружніх ігор і турнірів! Передбачена оперативна доставка в усі міста України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...