• Головна
  • Як доїхати з Франківського району на залізничний вокзал у Львові
14:24, 4 лютого 2019 р.

Як доїхати з Франківського району на залізничний вокзал у Львові

Сайт 032.ua продовжує розповідати своїм читачам, як доїхати до залізничного вокзалу у Львові з різних районів міста. В цьому матеріалі ми детально розкажемо, як доїхати на вокзал із Франківського району.

Маршрутка

Автобус №10 (40 хв — дані Google)

Маршрутка розпочинає рух від ТЦ “King Cross Leopolis” і прямує по вул. Скорини, через перехрестя вулиць Стрийська-Наукова, далі по вул. Тролейбусна — вул. Княгині Ольги, курсує повз Центр зайнятості і ТЦ “Вікторія Гарденс”, заїжджає також на Кульпарків. Від останнього до залізничного вокзалу — 6 зупинок.

Автобус №41 (42 хв — дані Google)

Транспорт курсує із Сихова. Сісти в маршрутку можна на зупинках на вул. Стрийська — вул. Наукова, вул. Академіка Підстригача, вул. Тролейбусна, вул. Княгині Ольги, автобус проїзджає повз Аквапарк, далі по вул. Бойчука (Кіноцентр) — вул. Аркаса — вул. Шумського - вул. Горбачевського — вул. Київська — Львівська політехніка. Вийти з маршрутки потрібно на площі Кропивницького і звідти пішки дійти до залізничного вокзалу - це займе 10 хв часу.

Автобус №16 (50 хв — дані Google)

Сісти в маршрутку можна на зупинці біля Автобусного заводу або біля Коледжу телекомунікацій. Далі транспорт курсує по вул. Володимира Великого — вул. Боткіна. Кінцева зупинка цього автобусу — залізничний вокзал.

Автобус №51 (51 хв — дані Google)

Кінцева зупинка маршрутки розташована у Франківському районі — біля ТЦ “Вікторія Гарденс”. Далі автобус курсує за маршрутом: вул. Наукова — вул. Василя Симоненка. Проїзджає також біля Центру зайнятості, далі рухається по вул. Княгині Ольги, курсує повз Аквапарк і універмаг “Океан”, заїжджає на вул. Боткіна. Вийти з автобусу потрібно на Привокзальному ринку, а звідти пішки дійти до залізничного вокзалу — це займе 8 хв.

Автобус №24 (23 хв — дані Google)

У маршрутку можна сісти на зупинці на вул. Академіка Сахарова або біля головного корпусу університету “Львівська політехніка”. Від останнього 4 зупинки до приміському вокзалу, а звідти до залізничного вокзалу потрібно йти пішки 7 хв.

Читайте також: Як з Сихова доїхати на залізничний вокзал у Львові.

Трамвай

Трамвай №9 (19 хв — дані Google)

Як доїхати з Франківського району на залізничний вокзал у Львові, фото-1

У трамвай можна сісти біля головного корпусу університету “Львівська політехніка”. Через 4 зупинки електротранспорт прибуде на кінцеву зупинку — залізничний вокзал.

Трамвай №1 (34 хв — дані Google)

Як доїхати з Франківського району на залізничний вокзал у Львові, фото-2

Якщо Ви перебуваєте неподалік Національного лісотехнічного університету України, або на вул. Горбачевського чи вул. Генерала Чупринки, тоді підіть на зупинку, що на вул. Київська (це займе до 15 хв). А звідти на трамваї №1 до залізничного вокзалу 4 зупинки.

Трамвай №3 + трамвай №9 (1 год 12 хв - дані Google)

Якщо ви прихильник електротранспорту і у вас є проїздний — то цей варіант підійде найкраще. Трамвай №3 починає свій рух від Аквапарку “Пляж” на вул. Княгині Ольги. Також у транспорт можна сісти на зупинках на вул. Бойчука (Кіноцентр), вул. Аркаса, вул. Шумського, вул. Івана Горбачевського та на вул. Академіка Сахарова. Трамвай довезе пасажирів до площі Соборної. Звідти пішки потрібно дійти до зупинки на вул. Руська — це займе 6 хв часу. Там сідаєте у трамвай №9 і через 7 зупинок Ви прибудете на залізничний вокзал.

Трамвай №3 + трамвай №1 (1 год 14 хв - дані Google)

Аналогічно до попереднього варіанту, від Аквапарку “Пляж” доїжджаємо да площі Соборної. Звідти йдемо на зупинку, що на вул. В. Шухевича (це займе 4 хв часу). Там пересідаємо на трамвай №1 і ось через 9 зупинок — залізничний вокзал.

Читайте також: Як з Личаківського району доїхати на залізничний вокзал у Львові

Таксі

Джерело фото: соціальні мережі

Якщо Ви поспішаєте і Вам потрібно негайно дістатися до залізничного вокзалу у Львові, то найкращим варіантом буде поїхати на таксі.

Промоніторивши цінову політику декількох львівських перевізників, 032.ua визначив середню вартість доїзду із найбільших вулиць Франківського району на залізничний вокзал.

Із вулиці Степана Бандери

Таксі обійдеться в межах від 37 грн до 50 грн.

Із вулиці Героїв Упа

За послуги таксі доведеться заплатити від 42 до 52 грн.

Із Кульпаркова

Звідси до вокзалу можна дістатися за 60-72 грн.

Із вулиці Стрийська

Ціни на послуги таксі коливаються в межах від 78 грн до 90 грн.

Із вулиці Володимира Великого

Ціни на таксі в межах від 67 грн до 79 грн.

Із вулиці Наукова

За таксі доведеться заплатити від 72 грн до 84 грн.

Із вулиці Антоновича

Тут ціни дещо нижчі. Вартість послуги обійдеться в межах від 40 грн до 50 грн.

Із вулиці Коновальця

Ціни від 41 грн до 51 грн.

Із вулиці Генерала Чупринки

Ціни від 43 грн до 53 грн.

Із вулиці Княгині Ольги

Таксі обійдеться в межах від 52 грн до 63 грн.

Зверніть увагу, що вартість таксі може змінюватися в залежності від дня, години, трафіку та попиту.

Читайте також: Як доїхати з Винників на залізничний вокзал у Львові.

ПОВНЕ АБО ЧАСТКОВЕ КОПІЮВАННЯ МАТЕРІАЛУ ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ І ВВАЖАЄТЬСЯ ПОРУШЕННЯМ АВТОРСЬКИХ ПРАВ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #Франківський район #ЖД Вокзал
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Усі матеріали сайту 032.ua, пов'язані з минулим, теперішнім або майбутнім транспортної сфери міста Львова. Розповідаємо про те, як розвивався транспорт у Львові в минулому, що відбувається у цій сфері зараз та які плани у міських чиновників щодо покращення транспортної інфраструктури Львова.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...