• Головна
  • “Львівспецкомунтранс” змусять прибрати вивантажене під Києвом сміття
15:05, 30 січня 2019 р.

“Львівспецкомунтранс” змусять прибрати вивантажене під Києвом сміття

25 січня стало відомо, що поблизу української столиці правоохоронці затримали сміттєвози із держномерами Львівської області.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Київщини, дві вантажівки “DAF” виявили якраз під час розвантаження на стихійному незаконному сміттєзвалищі у Баришівському районі Київської області, - передає 032.ua.

На місці події працювали слідчі, які опитали водіїв, перевірили накладні та дозвільні документи, що дають право перевезення і вивантаження сміття тощо.

А вже станом на 30 січня, у Львівській ОДА пред’явили ЛКП “ТФ “Львівспецкомунтранс” претензію щодо ліквідації вивантажених біля Києва відходів якнайшвидше.

У облдержадміністрації заявили, що розвантаження львівського сміття відбувалося на територіях, які призначені лише для особистого селянського господарства. Втім, додали, що ТПВ з міста Лева до Києва “Львівспецкомунтранс” возив на підставі договорів із ТОВ “Оттатрейд”, а також - між ТОВ “Оттатрейд” і ТОВ “Люмікс-трейд”.

Читайте також: Садовий заполонив соцмережі: як піарять мера Львова у Фейсбуці

А остання компанія, за даними ЛОДА, мала підписані договори з власниками земельних ділянок якраз на території Коржівської селищної ради у Баришівському районі під Києвом.

Нагадаємо, у Львові вже другий рік поспіль не можуть розпочати будівництво сміттєпереробного заводу. Нещодавно відбулися чергові слухання по цьому питанню, де львів’яни висловились категорично проти спорудження комплексу переробки ТПВ на вул. Пластовій, 13 у Львові.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...