• Головна
  • Львів очолив рейтинг міст України за продажем майна через ProZorro.Продажі
17:27, 29 січня 2019 р.

Львів очолив рейтинг міст України за продажем майна через ProZorro.Продажі

ТОП-5 міст України, які найактивніше використовували електронну систему ProZorro.Продажі у 2018 році очолив Львів, за ним Маріуполь, Дніпро, Покров та Чернівці.

Такий рейтинг оприлюднило на своєму сайті ДП “Прозорро.Продажі”.

“Окремо наголошу, що по жодному аукціону для міст в системі ProZorro.Продажі не прийнято будь-якого судового рішення, яке би скасовувало їхні результати. Це - вагомий фактор безпеки, який реально важливий для підприємців,” - зазначив перший заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України Максим Нефьодов.

Рейтинг нараховує 4 напрямки, за якими працюють із системою ProZorro.Продажі: мала приватизація, оренда нерухомості, продаж майна та оренда тимчасових торгових місць.

Львів очолив рейтинг міст України за продажем майна через ProZorro.Продажі, фото-1

Джерело ілюстрації: prozorro.sale

“Найвагоміший внесок у остаточну картину активності міст належить малій приватизацій. Саме завдяки малій приватизації Львів має настільки високий показник, а Київ - низьку позицію,”- розповів в. о. директора ДП “Прозорро.Продажі” Олексій Соболев.

Причиною перемоги Львова є те, що він працює за кожним напрямом: мала приватизація, оренда, майно, тимчасові торгові споруди. Місто лідирує за кількістю продажів об’єктів малої приватизації. Мешканці міста Лева в 2018 році поповнили бюджет міста на 135 млн грн через ProZorro.Продажі.

Читайте також: 18 причин пишатись Львовом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,55
39,75
EUR
42,53
42,73
PLN
9,77
9,86
Оголошення
live comments feed...