• Головна
  • Львівські дипломати зібрали 126 тис грн. на створення у місті дитячого госпісу
10:06, 12 грудня 2012 р.

Львівські дипломати зібрали 126 тис грн. на створення у місті дитячого госпісу

8 грудня у Національному Академічному Українському театрі імені Марії Заньковецької відбувся доброчинний різдвяний ярмарок «Даймо надію», головною метою якого був збір коштів на створення у Львові дитячого госпісу.
Свої святкові стенди на ярмарку представили три Консульства, які представлені у Львові, представництво МЗС України у Львові, Головне управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій ЛОДА, а також громадські організації. На благодійному ярмарку можна було побачити, зокрема, багато атракційних товарів, національних сувенірів, книжок, платівок та солодощів, які можна було придбати. Окрім того, під час ярмарку було організовано лотерею та аукціон, під час якого було продано, зокрема, цікаві путівки в Польщу та Україну.

Так, під час акції його організаторам вдалося зібрати 126 тис грн. Ці гроші будуть скеровані на створення у Львові Проектом займається Благодійний фонд «Даймо надію».

Захід було проведено «Дипломатичним клубом Львова», що об’єднує три генконсульства та п’ятнадцять почесних консульств у Львові, з ініціативи Генерального Консульства Республіки Польща у Львові.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,92
EUR
42,95
43,02
PLN
9,90
9,98
Оголошення
live comments feed...