• Головна
  • Електротранспорт з пересадками: як скористатися послугою львів'янам
17:03, 28 січня 2019 р.

Електротранспорт з пересадками: як скористатися послугою львів'янам

Із 1 лютого у Львові запроваджують нові абонементи на проїзд у електротранспорті: тепер у пасажирів з'явиться можливість безкоштовної пересадки між трамваями й тролейбусами. Нововведення не мають аналогів в Україні.

Як повідомили у прес-службі Львівської міськради, цьому сприятиме новий вид абонементів, що надають можливість проїзду в електротранспорті на 1,5 години та на цілий день, - передає 032.ua.

У "Львівелектротрансі" наголошують, що пасажирам буде зручно користуватися пересадками на таких зупинках трамвая чи тролейбуса: "пр. Свободи - Університет", "пл. Митна — пл. Соборна", "Приміський Вокзал — пл. Кропивницького" та інших.

Таким чином, львів'яни зможуть пересідати, до прикладу, з трамваю №2 на тролейбус №9 чи з трамваю №6 на тролейбус №13. Багато "пересадочних" маршрутів "Львівелектротрансу" є чудовою альтернативою автобусним маршрутам.

Читайте також: Шестеро собачок чекають на добрих господарів у ЛКП "Лев"

Зазначимо, що окрім двох абонементів з можливістю пересадки - на 1,5 години (за 5,5 грн) та на добу (15 грн), у ЛЕТі ввели також електронні абонементи на 3 дні (за 40 грн) та на 3 місяці (за 420 грн). 

Нагадаємо, у "Львівлелектротрансі" також запроваджують нові способи оплати проїзду: через SMS, шляхом надсилання короткого повідомлення на "гарячий" номер мобільного оператора, і за допомогою технології "Bluetooth".

Придбання квитків по SMS стане доступним для львів'ян до 1 березня 2019 року: на першому етапі послугою зможуть скористатися лише абоненти "Vodafone". Згодом перелік мобільних операторів розширять. Нововведення з оплатою проїзду діятиме до кінця року у Львові, в якості експерименту.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #електротранспорт #абонемент #проїзд #транспорт #ЛЕТ
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,90
EUR
42,94
42,99
PLN
9,92
9,95
Оголошення
live comments feed...