• Головна
  • У Львові розпочали підготовчі роботи з демонтажу аварійної стели Монументу слави
10:46, 23 січня 2019 р.

У Львові розпочали підготовчі роботи з демонтажу аварійної стели Монументу слави

Вчора, 22-го січня, у Львові розпочалися підготовчі роботи щодо демонтажу аварійної стели Монументу слави на вулиці Стрийській.

Про це інформує прес-служба ЛМР, передає 032.ua.

Читайте також: Львів цього тижня: куди піти та що побачити

Галицька районна адміністрація підписала угоду з ФОП Роман Хома на демонтаж аварійної стели Монументу слави. Підрядник вже розпочав підготовчі роботи (встановлення риштування) для проведення демонтажних робіт. 


Фото: Zaxid.net

«Ми підписали нову угоду з ФОП Роман Хома на проведення цих робіт. Підрядник вже розпочав підготовчі роботи. Сьогодні роботи планують продовжувати", — повідомив голова Галицької РА Андрій Зозуля.

Спочатку потрібно буде демонтувати гранітні елементи, барельєфи, а згодом демонтувати саму конструкцію стели. Як повідомлялося раніше, ті елементи, які готовий прийняти Музей «Територія терору», будуть передані туди.

Читайте також: У Львові розшукують водія, який на проспекті Чорновола збив пенсіонерку та втік

Нагадаємо, Галицька районна адміністрація розірвала угоду з підрядником, який мав демонтувати стелу, та підписала угоду з новою фірмою. 

Як зазначав заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко, угоду з компанією «Альтера» було розірвано, оскільки вони повідомили про вихід з ладу основних засобів, які необхідні для виконання цих робіт.

Додамо, що 17 грудня під час брифінгу із журналістами керівник Галицької РА Андрій Зозуля повідомляв, що роботи з демонтажу стели мають завершити до початку 2019-го року.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #Монумент_слави #демонтаж
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,13
39,22
EUR
42,65
42,75
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...