• Головна
  • Львівські "Карпати" вирушили на зимовий збір до Туреччини
23:01, 21 січня 2019 р.

Львівські "Карпати" вирушили на зимовий збір до Туреччини

У неділю, 21-го січня, делегація львівських "Карпат" вирушила на перший тренувально-навчальний збір, який відбуватиметься у Туреччині.

За інформацією офіційного сайту "Карпат", у Туреччині українська команда в рамках підготовки зіграє чотири товариські поєдинки: з болгарським "Септемврі", словацьким "Ружомбероком", польською "Ягеллонією" та із сербським "Напредаком". 

У Туреччині львівські футболісти пробудуть до 3 лютого. Тренерський штаб взяв у Туреччину наступних футболістів:

ВОРОТАРІ: Герман Пеньков, Максим Кучинський, Антон Задерейко;

ЗАХИСНИКИ: Андрій Нестеров, Андрій Бусько, Аді Мегреміч, Ніка Сандохадзе, Олексій Ковтун, Олександр Авраменко, Олег Веремієнко, Роман Слива;

ПІВЗАХИСНИКИ: Олексій Гуцуляк, Ростислав Лях, Назар Вербний, Дмитро Кльоц, Роман Толочко, Сергій Мякушко, Остап Притула, Франціско Ді Франко, Кевін Мендес, Джонатан Бедойя, Хорхе Карраскаль, Петро Харжевський, Дмитро Саутін; 

НАПАДНИКИ: Крістіан Понде, Родріго Варгас, Роман Дебелко. 

Зазначимо, що новий головний тренер "Карпат" Фабрі Гонсалес не узяв на збори з основною командою Папу Гуйє, Артема Федецького Ореста Лебеденка та Мар'яна Шведа, який за інформацією ЗМІ, незабаром може стати гравцем київського "Динамо".

Крім того, у Туреччину не полетіли Данило Сікан, Олег Бородай, Микита Шевченко, Олег Голодюк та Вілліам де Камарго.

Нагадаємо, що 14 січня "Карпати" оголосили ім'я нового наставника команди. Ним став іспанський фахівець Фабрі Гонсалес. Контракт із тренером підписали терміном на 2,5 роки.

Останнім тренером "Карпат" був Олег Бойчишин, який прийняв команду після відставки португальця Жозе Мораїша, який пішов із львівської команди заради клубу  із Південної Кореї.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львівські_Карпати #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...