• Головна
  • Тест-драйв закладів Львова: йдемо у перший в Україні ресторан без меню та офіціантів, - ФОТО
20:00, 17 січня 2019 р.

Тест-драйв закладів Львова: йдемо у перший в Україні ресторан без меню та офіціантів, - ФОТО

Після перерви 032 відновлює свій некомерційний спецпроект “Тест-драйв закладів Львова” і сьогодні ми розкажемо вам про новий ресторан, який нещодавно відкрився на площі Ринок. 

Нагадаємо, що цей спецпроект не має нічого спільного з рекламою, автори висловлюють в ньому особисті суб'єктивні враження  від відвідування кафе і ресторанів, а також оплачують рахунок самостійно !!!

Перші враження про заклад та інтер'єр

Ресторан із новим форматом запрацював у нашому місті наприкінці грудня 2018 року. Приміщення ресторану розташоване на горищі старої кам'яниці, що у самому центрі Львова, на площі Ринок, 14.

Незважаючи на те, що у ресторані немає вікон, тут доволі світло та затишно. А ще для гостей тут грає особлива музика, яка звучить з вінілових пластинок та незвичної форми рупорних колонок, які виготовили спеціально для Львова місцеві майстри.

Якогось зовсім незвичного шарму в інтер'єр закладу додають  стилізований голуб'ятник та мереживо павутини. 

Що тут можна замовити

У цьому ресторані ви не знайдете традиційних книжкових меню із переліком страв, які можна замовити. Тому, якщо надумаєте завітати сюди, то про страву, яку хочете скуштувати, необхідно подумати заздалегідь.

Втім, самі кухарі у ресторані нам зізналися, що більшість відвідувачів ресторану не знають, що замовляти, тож виручати гостей доводиться самим кухарям. Вони можуть порадити щось своє, або ж запропонувати урізноманітнити страву, яку ви самі назвали. До слова, на кухні ресторану одночасно працюють 12 кухарів, які не тільки готують страви, а ще й особисто приносять їх замовнику до столика.

Що по чому

Як ми вже зазначали, у цьому ресторані не має меню, тож ціни за страви вам озвучує сам кухар під час вашого замовлення. Однак для тих, хто боїться зробити своє замовлення надто дорогим, пропонують скористатися спеціальною шкалою, де є ціна та розмір порцій.

Тест-драйв закладів Львова: йдемо у перший в Україні ресторан без меню та офіціантів, - ФОТО, фото-8

Що ми замовили

Дізнавшись про відкриття такого незвичного ресторану, ми придумали своє замовлення заздалегідь і попросили нашого кухаря приготувати нам дві різні пасти: одна страва на смак мала бути гострою, а інша навпаки - без смаку гостроти. А до основної страви ми ще замовили собі чай. Ось, як вигладало наше замовлення:

Це місце

Щоб пройти до вбиральні потрібно вийти із зали та спуститися кількома сходинками. У ресторані є одна вбиральня, однак із кабінками для чоловіків та жінок. 

У вбиральнях чисто та прибрано. Тут є мило і вода, щоби помити руки.

Чек:

За своє замовлення (дві пасти і чай) ми заплатили 380 гривень.

Загальні враження

Дуже затишний, цікавий ресторан, де смачно готують. До того ж із неординарною "фішкою" - таких ресторанів більше не має не те, що у Львові, а й в Україні. Чекати на замовлення довго не потрібно: нашу страву нам готували максимум 20 хвилин. Але звісно, що час приготування залежить від вашого замовлення.

І ще трохи фото з ресторану:

Нагадаємо, що у коментарях можете пропонувати заклади для майбутніх випусків рубрики.

Більше випусків спецпроекту "Тест-драйв закладів Львова" ви знайдете ТУТ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...