• Головна
  • У Львові затримали нетверезого водія, який втікаючи від поліції розбив свою автівку, - ВІДЕО
20:01, 15 січня 2019 р.

У Львові затримали нетверезого водія, який втікаючи від поліції розбив свою автівку, - ВІДЕО

Патрульні поліцейські у Львові затримали п'яного водія, який втікаючи від правоохоронців розбив свій автомобіль.

Інцидент із водієм стався у ніч на понеділок, 14 січня, повідомляє прес-служба патрульної поліції у Львівській області.

Водій влаштував погоню із патрульними від Янівського кладовища до вулиця Шевченка. Наздогнати водія поліцейським вдалося лише після того, як його автомобіль вийшов із ладу. 

"Уночі патрульні отримали орієнтування про автомобіль "Renault", водій якого їздить тротуарами біля Янівського цвинтаря. Коли екіпаж прибув на вказане місце, транспортного засобу там вже не було. За деякий час неподалік виявили цей автомобіль. Водій мав ознаки сильного алкогольного сп’яніння і в цей момент стояв і спілкувався з кимось. Чоловіка попередили, що в такому стані він не може здійснювати рух. Вже за лічені хвилини, авто об'їхало службовий автомобіль", - зазначають в поліції.

Патрульні розпочали погоню за водієм-утікачем.  На перетині вулиць Шевченка та Золотої, він не впорався з керуванням та в’їхав у стовпчик. Однак не зупинив автівку, попри механічні пошкодження на транспортному засобі.

"Весь цей час патрульні попереджали чоловіка через гучномовець про відповідальність та вимагали зупинитися. Водій таки зупинився, бо автомобіль вийшов з ладу", - йдеться у повідомленні прес-служби патрульної поліції у Львівській області. 

Від перевірки на стан алкогольного сп'яніння чоловік відмовився, а ще хамив патрульним та агресивно себе поводив. У підсумку, на нього склали і протокол за нетверезе кермування, за ДТП, за втечу з місця ДТП, за невиконання вимог про зупинку, постанову за порушення правил дорожнього руху та відсутність документів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...