• Головна
  • Інтернет зоомагазин «Дарвін» - всі необхідні товари для домашніх улюбленців
Новини компаній
09:42, 14 червня 2019 р.

Інтернет зоомагазин «Дарвін» - всі необхідні товари для домашніх улюбленців

Новини компаній

Інтернет зоомагазин «Дарвін» –паличка-виручалочка у шаленому ритмі сьогодення, щоб Ви могли купити необхідні товари для домашніх улюбленців, не виходячи з дому.

Команда Дарвіну – молода і позитивна, сповнена енергії, щоб самовіддано працювати для Вас. Найголовніші амбіції цього інтернет магазину – здоров’я та радість Ваших пухнастих товаришів, які задоволені своїм повноцінним життям. Щира турбота Вашими звірятами – не награний маркетинговий хід, адже практично всі працівники – теж щасливі власники вусолапохвостів.

Високий рівень обслуговування – це норма, вважають менеджери, викладаючись на усі 100%, працюючи ретельно та натхненно, радіючи щоразу, як клієнт повертається за новими покупками, стаючи постійним.

Керівництво магазину ставить на чільне місце розвиток: відкриває нові горизонти для співпраці, знайомлячись на форумах та виставках з новими брендами, приділяє особливу увагу своїм співробітникам, заохочуючи їх самоосвіту та спеціалізацію.

Darwin з великою приємністю пропонує особливі умови співпраці для розплідників та притулків щодо кормів та інших важливих товарів догляду за тваринами. Також, для роздрібних клієнтів є гнучка система знижок, починаючи з першої покупки, щоб Ви могли собі дозволити трошки більше!«Дарвіну» важливий кожен покупець та його чотирьохлапий друг.

Проста у користуванні навігація сайту darwin.kh.ua дозволить швидко відшукати необхідну категорію або конкретний товар, навіть якщо покупець із комп’ютером на «Ви». Також кваліфіковані менеджери готові надати усю необхідну інформацію у телефонному режимі.Поради спеціалістів допоможуть Вам зробити найкращий вибір!

Чи не найбільш популярною категорією товарів у онлайн магазинах є корм для домашніх тварин. І Дарвін не є винятком. Асортимент кормів для собак– більш, ніж багатий: тут Ви знайдете і бюджетні варіанти з достойним збалансованим складом, і корми супер-преміум класу за приємними цінами.

«Дарвін» не ставить акценти лише на розрекламованих закордонних брендах собачих кормів або, навпаки, на підтримку вітчизняних виробників. На кожен якісний товар знайдеться свій покупець, вважають його представники, тож основне завдання – гарантувати клієнтам оригінальну, якісну продукцію з хорошим терміном придатності, постійно оновлювати полиці інтернет-магазину новинками, щоб Ваші улюбленці відшукали справді «своє» харчування.

Чимало марок собачих кормів Ви зможете придбати по найкращій в Україні ціні, бо darwin.kh.ua є офіційним представником ряду компаній.

Зробивши замовлення, Ви можете обрати будь-який зручний спосіб оплати та доставки, адже зоомагазин працює не лише у Харкові, де територіально розміщений офіс, але і по всій території України. Зі свого боку, Дарвін забезпечить швидкий довіз посилки до Вашого дому або до обраної компанії-перевізника.

Робота «Darwin» перевірена часом, вдячними і небайдужими клієнтами, що роблять його кращим.Будучи активним користувачем соціальних мереж, інтернет-магазин відкритий до спілкування, з радістю чекає на Ваші відгуки, коментарі та пропозиції щодо поліпшення роботи – будьте певні, кожна думка є важливою!


Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#інтернет зоомагазин «Дарвін» #Darwin #товари для домашніх улюбленців #корм для домашніх тварин
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,20
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...