• Головна
  • На Львівщині під час браконьєрського полювання вбили 19-річного хлопця
15:37, 7 грудня 2012 р.

На Львівщині під час браконьєрського полювання вбили 19-річного хлопця

У Миколаївському районні на Львівщині смертельним пораненням мисливця завершилось незаконне полювання у лісі, повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області 

Про тіло невідомого чоловіка з вогнепальним пораненням, виявлене у лісі, черговому Миколаївського РВ ГУ МВС України у Львівській області повідомили медики 5 грудня о 10.55.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Встановлено, що в той самий день під час незаконного полювання 22-річний мешканець одного із сіл Миколаївського району Львівської області, пострілом із власної гладкоствольної мисливської рушниці смертельно поранив 19-річного хлопця у сонну артерію і грудну клітку.

Хлопець розповідає, що він не помітив товариша і вистрілив у нього ненавмисне. Коли він після пострілів підбіг до пораненого і побачив кров одразу зателефонував до знайомого, а той на швидку. Медики приїхавши на місце події, і констатували смерть хлопця.

У той самий час до органів внутрішніх справ із заявою про зникнення сина звернувся батько чоловіка, тіло якого виявили у лісі.

У найкоротший час підозрюваний у вчиненні злочину був затриманий. Рушниця, з якої було проведено постріл і набої до неї – вилучені. Відкрито кримінальне провадження у межах якого встановлено, що зброя належить затриманому на законних підставах.

Даний злочин регулюється ч.1 ст.115 ККУ – вбивство і передбачає покарання від 7 до 15 років позбавлення волі. Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу відносно затриманого, а саме – взяття під варту.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,95
40,03
EUR
43,12
43,18
PLN
9,97
10,02
Оголошення
live comments feed...