• Головна
  • Львівський суд звільнив від покарання, який збив жінку на пішохідному переході на площі Соборній
12:01, 19 грудня 2018 р.

Львівський суд звільнив від покарання, який збив жінку на пішохідному переході на площі Соборній

Львівський суд звільнив від покарання, який збив жінку на пішохідному переході на площі Соборній

Галицький райсуд Львова 13-го грудня звільнив від покарання мотоцикліста, який збив жінку на пішохідному переході на площі Соборній.

Відповідне рішення суду опубліковане в Єдиному реєстрі судових рішень, інформує сайт 032.ua.

У судовому вироку йдеться, що автопригода сталася 26 серпня 2015 року близько 18:00. Зазначається, що мотоцикліст, який рухався у напрямку вулиці Франка, здійснив наїзд на жінку-пішохода на нерегульованому пішохідному переході, що на площі Соборній, 6.

Зазначається, що водій мотоцикла марки "Апрілія" був неуважним, не стежив за дорожньою обстановкою, відповідно не реагував на її зміну, створив загрозу безпеці дорожнього руху, при виникненні небезпеки для руху, не вжив заходів для зменшення швидкості аж до зупинки транспортного засобу, наближаючись до нерегульованого пішохідного переходу. Крім того, чоловік керував мотоциклом без водійського посвідчення. 

За висновками експертизи, в результаті ДТП жінка отримала перелом лівої скроневої кістки з переходом на основу черепа, забій головного мозку середньої тяжкості, субарахноїдальний крововилив, садно тім'яної ділянки голови, синець задньої поверхні правого передпліччя, подряпини передньої поверхні лівої гомілки, синець передньозовнішньої поверхні правої гомілки. Потерпіла вимагала від винуватця автопригоди 174 тисячі компенсації матеріальної та моральної шкоди.

Суд визнав мотоцикліста винним у вчиненні автопригоди та призначив йому покарання у вигляді трьох років позбавлення волі. Однак своїм рішенням суд звільнив водія від ув'язнення за законом "Про амністію". 

Суддя також зобов'язав обвинуваченого сплатити потерпілій 124 тисячі гривень матеріальної та моральної компенсації. 

Нагадаємо, що цьогоріч у жовтні на площі Соборній водій КамАЗу"  на смерть збив 77-річну жінку, яка переходила дорогу на пішохідному переході. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #ДТП #суд #площа_Соборна #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,80
39,84
EUR
42,82
42,88
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...