• Головна
  • У львівських під`їздах з`явилися скриньки для свіжих продуктів. З`ясовуємо, як це працює.
Новини компаній
17:00, 18 грудня 2018 р.

У львівських під`їздах з`явилися скриньки для свіжих продуктів. З`ясовуємо, як це працює.

Новини компаній

З листопада у під`їздах львівських багатоповерхівок почали з`являтися скриньки для свіжих продуктів — FoodBox. Гарно оформлені бокси з кодовими замками привернули нашу увагу, тому ми вирішили розібратися, що це і як працює.

Food Box — це чотири окремих відділення, кожне з яких має власний код. Продукти в скринці знаходяться в спеціальному термоящику, що зберігає їх свіжість. Зручність Food Box очевидна. Людина замовляє продукти в інтернеті, не витрачаючи час на відвідини ринку, а потім забирає замовлення поруч із домівкою.

Ідею Food Box запропонував інтернет-ринок «Шувар», зокрема його директор Оксана Ківак. Таким чином вирішили полегшити процес доставки продуктів до клієнта.

Справа в тім, що існуюча модель доставки продуктів досить зручна, проте має значну перевагу — не потрібно чекати на кур`єра, домовлятися з ним про час. Для когось це не є проблемою. Проте іноді хочеться зекономити час — придбати все в інтернеті і забрати замовлення по дорозі до оселі.

Food Box вирішує цю проблему просто і зрозуміло. Аби забрати продукти, варто лише спуститися на ліфті!

На разі новенькі скриньки знаходять своє місце у все нових і нових львівських будинках. «Шувар» вже закупив нtову партію і пропонує безкоштовне встановлення фудбоксів. Для цього варто лише заповнити заявку на сайті.

Про «Шувар» у Львові знають досить давно. Інтернет-ринок пропонує величезний асортимент продуктів, зручний спосіб оплати на картку та вчасну і дбайливу доставку.

Продукти до фудбоксів доставляються у термоящиках, який клієнт залишає у скриньці.

У «Шуварі» зазначають, що для покупців, які бажають замовляти великі обсяги продуктів існує можливість встановлення більш габаритної скриньки.

Ми були вражені простотою і дбайливістю, з якими була вирішене питання доставки продуктів до домівок, які економлять час і гроші. Доставка замовлення на суму понад 300 гривень є безкоштовною.

Отож, ми дійшли до висновку, що фудбокси — це, безумовно, зручно, безпечно, швидко та економічно вигідно.

Жителі Львова, які користувалися даною послугою вже залишили свої відгуки:

П. Надія, вул. Жасминова, 5б - «Food Box в нашому під'їзді встановили недавно, але я вже встигла скористуватися цією послугою. Досить зручно. Замовляєш на сайті, доставляють у скриньку. А так як я працюю до 8 год вечора і немаю ні сили, ні бажання йти ще після цього в магазин за продуктами, то для мене це справжнє спасіння.»

П. Назар, пр. Червоної Калини, 106 - «Для мене фудбокс спочатку було щось таке не зрозуміле. Як то молоко буде цілий день в скриньці лежати. Але вирішив чисто з цікавості зробити замовлення. Виявляється, вони доставляють продукти в термоящику, який зберігає холод. Виглядає як міні холодильник. Одним словом, тепер я їхній постійний клієнт.»

П. Наталя, с. Сокільники - «На жаль, в нас немає такої кількості супермаркетів та магазинів, як у Львові. А їхати спеціально за продуктами не дуже хочеться. Тому як тільки дізналася, що безкоштовно встановлюють фудбокси у під'їздах, вирішила заповнити заявку, щоб і нам таку встановили. Дуже тішить, що продукти завжди доставляють свіжими. Правда одного разу забули додати авокадо, але після дзвінка доставили в цей же день. Тому в загальному, я дуже задоволена.»

Сайт інтернет ринку «Шувар» : https://vip.shuvar.com/

Детальніша інформація про фуд бокси: https://vip.shuvar.com/foodbox

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Високі оцінки користувачів за Стиль викладу
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,20
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...