• Головна
  • Причину запаху у Львові зясовано, скрипаль-віртуоз встановить у Львові новий рекорд, а під колесами авто опинилась дитина.
Підсумки дня
08:00, 7 грудня 2012 р.

Причину запаху у Львові зясовано, скрипаль-віртуоз встановить у Львові новий рекорд, а під колесами авто опинилась дитина.

Підсумки дня

Основна причина періодичної появи різкого неприємного запаху у місті визначена. Проведені дослідження засвідчили, що виробничі стічні води підприємств скидаються до загальноміської каналізації без проведення попередньої очистки. Хоча у коментарях львівян інша думка.

images (46)

images (46)

 

Проведену роботу фірмою"Онур"аналізується у матеріалі: «Робота фірми «Онур» не дорожча, ніж українських підрядників», - І. Фалюта

загруженное (38)

загруженное (38)

 Новий рекорд планує встановити Олександр Божик. Він стане першим у всьому світі, хто зіграє одночасно на чотирьох скрипках. Унікальний та неординарний номер приїдуть зафіксувати представники Книги рекордів України.

загруженное (39)

 А на перехресті вулиць Липинської та Промислової трапилася дорожньо-транспортна пригода. Під колеса авто потрапила дитина. Зараз 12-річний хлопчик в лікарні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,08
EUR
42,99
43,06
PLN
9,87
9,91
Оголошення
live comments feed...