• Головна
  • Куди піти у Львові на вихідних: ТОП-5 ідей, які вам сподобаються
09:24, 15 грудня 2018 р.

Куди піти у Львові на вихідних: ТОП-5 ідей, які вам сподобаються

Вже традиційно, сайт 032.ua підготував для вас добірку цікавих подій, які можна буде відвідати впродовж вихідних 15 та 16 грудня. 

Lviv WallKing - вуличне мистецтво Підзамча

У суботу, 15 грудня львів`ян запрошують на прогулянкою вулицями Підзамча. Організатори обіцяють, що під час екскурсії познайомлять вас із вуличним мистецтвом міста, який був створений минулого року, а зараз вже налічує близько 20 локацій.

Коли? Субота, 15 грудня о 14:00.

Де? Збір учасників на у сквері на площі Теодора.

Скільки? Вартість екскурсії становить 75 гривень.

Резиденція Святого Миколая на Сихові

Цими вихідними у найбільшому спальному районі Львова відкриється резиденція Святого Миколая, який тішитиме діток іграми, чудовим настроєм і звісно ж, подарунками.

Коли? Резиденція Миколая на Сихові працюватиме з 16 по 18 грудня (16:00-20:00), а також 19-го грудня з 11:00 до 14:00.

Де? У культурно-освітньому центрі імені О.Довженка, що на просп.Червної Калини,81.

Скільки? 100 грн.

Вистава «Смак до черешень»

«Смішна і водночас сумна історія про чоловіка і жінку об'єднує собою знайомі фрагменти з життя всіх, хто любив, гуляв під зірками, ревнував, божеволів від одноманітності сімейного побуту і ставав свідком того, як палкі почуття обертаються іронічними посмішками на обличчях колишніх закоханих», - йдеться у дописі до вистави.

Коли? У суботу, 15 грудня о 18:00.

Де? Камерна сцена театру імені Марії Заньковецької, що на просп.Свободи,26.

Скільки? Квитки можна придбати на сайті театру ТУТ.

Екскурсія «Міський арсенал і навколо»

Куди піти у Львові на вихідних: ТОП-5 ідей, які вам сподобаються , фото-1

Цієї неділі у місті Лева відбудеться екскурсія, яку проводитимуть історик-архітектор Тетяна Казанцева і дослідник оборонних споруд, львовознавець Олександр Волков.

«Під час екскурсії поговоримо як виглядали укріплення Львова протягом існування міста, де вони знаходились і що від них залишилось на сьогодні. Відвідаємо колишній міський арсенал, ознайомимось з історію його спорудження і реставрації, також довідаємося багато цікавих фактів про експонати теперішнього музею старовинної зброї», - кажуть організатори.

Коли? У неділю, 16 грудня о 16:00.

Вартість? 100 гривень. Місце зустрічі – у смс зареєстрованим. Для участі необхідна реєстрація та передоплата до 18:00 суботи у кав’ярні або онлайн за реквізитами, вказаними ТУТ.

Перегляд фільму "Коли падають дерева"

Куди піти у Львові на вихідних: ТОП-5 ідей, які вам сподобаються , фото-2

В рамках проведення фестивалю Дні українського кіно у Львові відбудеться показ фільму Коли падають дерева" режисерки Марися Нікітюк за участі авторки та продюсера проекту - Ігоря Савиченка.

Події фільму відбуваються в українській провінції, де розгортається історія 5-літньої бунтівної Вітки, її двоюрідної сестри-підлітка Лариси та її коханого молодого бандита Шрама. Після смерті батька перед Ларисою гостро постає питання подальшого її майбутнього. Лариса хоче творити свою долю власними руками, та за любов до бандита Шрама її осуджує родина. Бабуся, яка переживає лише за те, що скажуть люди, та змучена мати Лариси підштовхують її до стереотипного сценарію життя. Лариса і Шрам планують втекти разом подалі від бандитів, розрухи та родичів.

Коли? У суботу, 15 грудня о 19:00.

Де?  Кінотеатр «Копернік», вул.Коперника,9.

Скільки? Вхід вільний, за реєстрацією ТУТ.

XVIII JAZZ BEZ у Львові

Цими вихідними в нашому місті триватиме вже 18 за ліком Міжнародний фестиваль Jazz Bez. До Львова завітають музиканти зі США, Австрії, Норвегії, Німеччини, Угорщини, Франції, Італії, Бельгії, Польщі та України.

Так, у неділю 16-го грудня, поціновувачі фестивлю зможуть почути музику таких виконавців:Koty Рapieża ( Польща), Jacek Bieleński - вокал, гітара, Piotr Łyszkiewicz - саксофон, кларнет, Marcin Zabrodski- клавішні, Karol Kolor Gadzało - контрабас, Piotr Gwade- перкусія.

Коли? У  суботу та неділю, 16-17 грудня.

Де? Львівська копальня кави, що на площі Ринок. 

Скільки? Вартість квитків становить від 250 до 400 грн.

Більше інформації про культурні події у Львові можна отримати у рубриці “Афіша” на сайті 032.ua.

Фото з соціальних мереж 

Автор матеріалу: Андрій Галицький.

ПОВНЕ АБО ЧАСТКОВЕ КОПІЮВАННЯ МАТЕРІАЛУ БЕЗ ПИСЬМОВОЇ ЗГОДИ РЕДАКЦІЇ ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ І ВВАЖАЄТЬСЯ ПОРУШЕННЯМ АВТОРСЬКИХ ПРАВ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,20
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...