• Головна
  • На факультеті журналістики сьогодні «День практики»
13:34, 6 грудня 2012 р.

На факультеті журналістики сьогодні «День практики»

Сьогодні, 6 грудня, на факультеті журналістики Львівського національного університету імені Івана Франка за участю студентів-журналістів, викладачів, відомих медійників відбудеться «День практики». В ЛНУ ім.І.Франка триває пленарне засідання та  нагородження найкращих номінантів конкурсу та секційні засідання. 

Захід організовано у форматі конференції, яка присвячена спектру тем студентських літніх практик і проходитиме під назвою «Журналістська практика: студентський літній досвід у сучасних ЗМІ». Метою конференції є обговорення основних проблем, які виникають у студентів під час літньої практики; позитивні та негативні сторони організації літньої навчальної практики.

Крім цього сьогодні в ЛНУ ім.І.Франка триває пленарне засідання та  нагородження найкращих номінантів конкурсу та секційні засідання. Комісія повинна визхначитинайкращі студентські практики та нагородить переможців за такими номінаціями: Золоте перо – найкраща практика в друкованих ЗМІ; Золота камера – найкраща практика на ТБ; Золотий мікрофон – найкраща практика на радіо; Золотий об’єктив – найкраще фото практики; Золота стріла – найкраща практика в Інтернет-виданні; Проба пера – найкраща навчально-ознайомлювальна практика.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,75
39,82
EUR
42,73
42,77
PLN
9,80
9,87
Оголошення
live comments feed...