• Головна
  • Котельник бідкається, що бокс нікого не цікавить
20:00, 4 грудня 2012 р.

Котельник бідкається, що бокс нікого не цікавить

Львів завжди був столицею боксу в Україні. Однак зараз цей вид спорту пішов дещо на спад, оскільки він не має фінансової підтримки. Про це сьогодні під час прес-конференції розповів екс-чемпіон світу за версіями WBA і WBO серед боксерів Андрій Котельник.

IMG_7594z

 Він зокрема зазначив, що держава не фінансує цей спорт, але хоче мати готового чемпіона. «У нашій державі хочуть мати готового чемпіона, але ніхто не хоче його виховувати. В радянські часи було все по інакшому – дітям організовували збори, табори, вони кудись їздили, готувалися, тренувалися, а зараз нічого подібного немає. На жаль, зараз цей вид спорту нікого не цікавить. Ніхто його не фінансує, ніхто не допомагає. Діти сидять в залі до певного часу, потім вони стають дорослішими і їм стає це не цікаво, вони не мають мотивації для того, щоб займатися спортом», - бідкається А.Котельник.  

Тому екс-чемпіон обіцяє, що зробить усе можливе, аби підняти боксерський вид спорту як на любительському ринзі, так і на професіональному.

«Ми зацікавлені у проведенні боксерських турнірів, щоб діти не бігали по вулицях, не грабували, а займались спортом, виступали та набирались досвіду. Бо такі змагання виховують майбутнє нашої держави. Ми зробимо усе, щоб його підняти цей вид спорту і в майбутньому ми будемо достойно представляти львівський регіон», - зазначив А.Котельник.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...