• Головна
  • Паркетна дошка Барлінек - неперевершена якість
Новини компаній
13:00, 23 листопада 2018 р.

Паркетна дошка Барлінек - неперевершена якість

Новини компаній

Компанія Barlinek займається виготовленням різноманітного багатошарового підлогового покриття. За рік польська марка створює більше 11 млн кв. м. продукції.

Головною гордістю бренду є паркетна дошка Барлінек. Цей тип підлогового покриття має декілька шарів і виробляється з кращих порід дерева з Європи та інших континентів. Товари відправляються на експорт в 60 країн світу. Окрім паркетної дошки, компанія займається створенням якісного підлогового покриття для спортивних приміщень, плінтусів та навіть високоякісного біопалива (брикети для камінів).

Паркетна дошка Барлінек - неперевершена якість, фото-1

Барлінек приділяє велику увагу вибору технологій, що використовуються на виробництві. Вони є екологічними та безпечними для навколишнього середовища. Фірма є одним з ініціаторів різноманітних програм, що створені для охорони природи і просування інформації про екологію серед населення. Постійна модернізація виробництва та введення інвестицій дозволяють бути одним з кращих на європейському континенті.

Паркетна дошка Барлінек випускається в наступних колекціях:

  • SENSES COLLECTION;
  • TASTES OF LIFE;
  • PURE CLASSICO LINE;
  • PURE VINTAGE;
  • PURE LINE;
  • DECOR LINE;
  • LIFE LINE.

Продукція марки представлена в різноманітних кольорах: від насиченого коричневого до легких відтінків сірого. Багата палітра текстур дозволяє обрати ідеальний варіант для будь-якого інтер’єру приміщення. Вона гарно комбінується з сучасними дизайнами. Правильно підібране покриття для підлоги може візуально розширити невелику кімнату, зробити її більш світлішою, якщо денного освітлення не вистачає.

Дерев’яні плінтуси від Барлінек стануть органічним доповненням вже вкладеної паркетної дошки. Виробник представляє широкий вибір деталей для оздоблення та фіксації паркету. Широке різноманіття відтінків дозволяє створювати оригінальні та стильні композиції.

Окрім підлогового покриття, в асортименті бренду можна побачити товари для догляду за дерев’яною продукцією. Природні олії, інтенсивні очисники, концентрати, натуральне мило допомагають очищувати та піклуватися про зовнішній вигляд підлоги. Правильний догляд забезпечить не один рік служби без втрати ідеального зовнішнього вигляду.

Брендована продукція польської фірми допоможе при укладанні та монтажі дощок. Клей, грунт, спеціальні кліпси та підладки стануть запорукою створення рівного та міцного покриття. Таким чином, марка надає не тільки високоякісний паркет, але й все необхідне, аби він став органічною частиною будинку чи офісу.

Паркетна дошка Barlinek наповнює кімнату затишком, приємною атмосферою справжнього дому, куди хочеться повертатися після важного робочого дня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...