• Головна
  • Майстер приїде до вас зробити заміри. Stefano впроваджує нові стандарти виготовлення взуття!
Партнерський матеріал
15:00, 23 листопада 2018 р.

Майстер приїде до вас зробити заміри. Stefano впроваджує нові стандарти виготовлення взуття!

Партнерський матеріал
Майстер приїде до вас зробити заміри. Stefano впроваджує нові стандарти виготовлення взуття!

Взуття вирізняє особистість. Особливо сьогодні, коли мода диктує правила, яким потрібно наслідувати, аби конкурувати на ринку. Водночас на ринку взуття, де шануються відомі бренди, вже склалася переважаюча тенденція створення не якісних і дорогих підробок. Тому якщо хочеш мати насправді ексклюзивне взуття дбайливо зшите з якісної шкіри, варто розглянути майстерні, що виробляють взуття на замовлення. У Львові однією з найкращих є фабрика із мережею магазинів Stefano.

Що про неї потрібно знати.

По-перше, що шкіряне взуття тут значно дешевше ніж будь-де у бутіках, розпродажах та закородонних інтернет-магазинах. Лише передивіться ціни на сайті Stefano, і вам усе буде зрозуміло.

По-друге, майстри Stefano використовують лише якісну натуральну шкіру різних видів і вже мають значний доробок моделей чоловічого та жіночого взуття, аксесуарів, сумок тощо.

По-третє, якщо ви знаходитеся у Львові (або ж поруч), маєте можливість викликати майстра, що обміряє ваші параметри задля створення максимально зручних підборів, черевиків, туфель, кедів, босоніжок або ж зимового взуття.

Це вже щось неймовірне, чи не так? Особливо з огляду на ціни, що пропонує мережа магазинів Stefano.

Але нещодавно фабрика Stefano пішла ще далі, та запровадила кур’єрську доставку власних товарів. Крім того, у Stefano вам запропонують гарантійне та післягарантійне обслуговування вашого взуття.

Варто додати, що фабрика виконує і традиційні роботи з реставрації ваших улюблених пар шкіряного взуття. Ремонт, заміна замків, пряжок, інших деталей, підошви входять  до переліку послуг майстерні Stefano.

Наостанок. Окрім готових моделей, що будуть виготовлені після заміру, фабрика взуття Stefano розробляє і індивідуальні замовлення. Маєте власну ідею того, як повинно виглядати саме ваше взуття? Сміливо звертайтеся до Stefano. Спеціалісти узгодять модель, допоможуть, дадуть поради та втілять вашу мрію.

Отже, якщо ви ще не зверталися до Stefano, саме час це зробити. Великий вибір моделей для усієї сім’ї, якісні матеріали, індивідуальний підхід.

Настає новий сезон. Час відповідати на його виклики разом із мережею магазинів  Stefano.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#взуття. індивідуальне пошиття взуття #виклик майстра #stefano collection #мережа магазинів взуття #стефано
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,65
42,75
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...