• Головна
  • У Львові хочуть відновити чотири автобусних маршрути з новими схемами руху
12:03, 21 листопада 2018 р.

У Львові хочуть відновити чотири автобусних маршрути з новими схемами руху

В управлінні транспорту ЛМР роздумують над тим, аби відновити курсування автобусних маршрутів №№ 12, 30, 35 та 54 за новими схемами руху.

Про це у середу, 21 листопада повідомили у прес-службі міськради Львова, інформує сайт 032.ua.

Так, за словами в.о начальника управління транспорту Олега Партики, ці автобусні маршрути не курсують містом вже кілька років через низьку рентабельність та небажання приватних перевізників працювати собі у збиток.

Тому в мерії вирішили зробити скасовані раніше маршрути більш привабливими, змінивши для них схему руху. 

Як хочуть змінити автобусний маршрут №12 

Автобус хочуть запустити від мікрорайону Рясне-2 до станції Підзамче. На думку посадовців, це дозволить мешканцям Рясного без пересадок доїхати до лікарні швидкої допомоги та покращить транспортне сполучення мікрорайону Підзамче.

Як хочуть змінити автобусний маршрут №30

За допомогою цього маршруту в мерії планують покращити транспортне сполучення для мешканців нового Львова, тож автобуси курсуватимуть наступним чином: Рясне — Левандівка — вул. Бандери — вул. Сахарова — вул. Стрийська — вул. Віденська (Новий Львів).

Така схема руху забезпечить мешканцям Рясного доїзд  до центральної і південної частин Львова.

Як хочуть змінити автобусний маршрут №35

Пронується, аби автобуси курсували від вулиці Польової через вул.Липинського, Стрийської до вулиці Наварійська, що у Солонці. Таким чином автобусом зможуть користуватися мешканці населеного пункту Солонка.

Як хочуть змінити автобусний маршрут №54

Планується, що автобуси курсуватимуть за такою схемою: Бірки — Брюховичі — вул. Шевченка — вул. Городоцька — вул. Підвальна — вул. Кривоноса — ОХМАТДИТ.

Зміни в цьому маршруті дозволять львів'янам отримати доїзд до дитячої лікарні "ОХМАТДИТ", а також покращить транспортне сполучення між Львовом та Брюховичами.

Нагадаємо, що до кінця цього року Львів має отримати 100 автобусів білоруського виробництва "МАЗ" та 50 машин від СП "Електронтранс", на умовах фінансового лізинку.

Наразі на "АТП-1" вже перебуває 69 автобусів з Білорусі, частина яких вже курсує вулицями нашого міста. Вчора, 20-го листопада, підприємство отримало перших 5 автобусів "Електрон".

В мерії закликають львів'ян долучитися до коригування схем руху та надсилати свої пропозиції.

"Ми хочемо почути думки мешканців щодо зміни цих маршрутів, зробити їх максимально зручними. Тож запрошуємо до обговорення пропонованих змін, на сторінку управління транспорту у фейсбуці", - сказав Партика. 

Читайте також: 

У Львові зменшать випуск автобусів: невистачає машин і водіїв.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...