• Головна
  • Про проблему вакцинації говоритимуть у Львові завтра
17:03, 29 листопада 2012 р.

Про проблему вакцинації говоритимуть у Львові завтра

Завтра у Львові відбудеться Круглий стіл «Проблеми вакцинації та повернення довіри до неї». Організаторами заходу є Кримський республіканський благодійний фонд «Світло Криму» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» та БФ «Крила надії». Місце проведення: вул. Озаркевича, 4, шпиталь ім. А. Шептицького.

«У правозахисну групу Кримського республіканського благодійного фонду «Світло Криму» протягом кількох років надходять численні звернення з проханням роз'яснити правовий статус обов'язкових щеплень. Звернення надходили як від батьків, з різних причин відмовляються щепити (повністю або частково) своїх дітей, так і від лікарів-педіатрів, а також від співробітників дошкільних навчальних закладів.

Накопичений матеріал давав привід задуматися про тривожну ситуацію в цій області: зокрема, про існування «чорного ринку» підроблених медичних документів, а також про співвідношення офіційно зареєстрованого та реальної кількості щеплених дітей.

Протягом січня-серпня 2012 КРБФ «Світло Криму» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження»  проводив у ряді міст України (включаючи Львів) анкетування серед батьків дітей, які відвідують дошкільні навчальні заклади та початкові класи шкіл.

Щоб обговорити з фахівцями отримані дані і виробити спільні заходи для поліпшення ситуації і повернення довіри до вакцинації, ми проводимо у Львові круглий стіл з даної теми», - повідомляють організатори.

Початок о 12.00

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...