• Головна
  • Сьогодні у Львові передбачено яскраву програму для дітей з інтернату та дитячого будинку
13:13, 28 листопада 2012 р.

Сьогодні у Львові передбачено яскраву програму для дітей з інтернату та дитячого будинку

Сьогодні, 28 листопада, на стадіоні «Арена Львів» пройде соціальна акція, участь в якій візьмуть діти з Львівської спеціальної  загальноосвітньої школи-інтернату №104 с.м.т. Брюховичі та дитячого будинку змішаного типу «Вишенька» с. Жовтанці. Захід відбудеться в рамках програми «Соціальна відповідальність», ініціатором якого є управління внутрішньої політики Львівської міської ради.

Організатори заходу: байкерський клуб «Галіція» та колектив стадіону «Арена Львів».

Для учасників заходу проведуть екскурсію стадіоном, а також передбачено яскраву програму аніматорами сімейно-розважального центру «Веселий вулик», учнівський театр «Перлинка»  покаже дітям повчальну виставу. Також  на учасників заходу чекає солодкий стіл, професійна фотосесія і подарунки від байкерського клубу «Галіція». Захід розпочнеться о 14:00 год. на стадіоні «Арена Львів». На свято завітає приблизно 60 дітей-сиріт та дітей з неблагополучних сімей.

«Соціальні заходи ми організовуємо постійно, не присвячуючи їх святу Миколая чи Дню захисту дітей. І наш сьогоднішній захід не є винятком. Всі знають про Євро у Львові, і вже багато людей були на стадіоні, але, на жаль, є соціально незахищені верстви населення, які не мають змоги самостійно відвідати арену. Такими є і діти, які в силу певних життєвих обставин позбавленні батьківської любові і піклування. Ми хочемо їм допомогти, подарувавши свято на стадіоні. Соціальні акції потрібно робити часто, сильні люди мають опікуватись слабкими», - зазначив Євген Білінський, співорганізатор акції.

«Ця соціальна акція  має стати справжнім святом для дітей-сиріт, це той мінімум, який ми можемо зробити для них. Нам дуже приємно долучитись до цієї події, адже те, що ми робимо – все від щирого серця. Нам  також надзвичайно важливо, щоб дітвора запам’ятала цей день надовго, тому будемо старатись робити все, що від нас залежить в організації цієї екскурсії на «Арені Львів», - повідомив Орест Гуменний, керівник відділу продажів стадіону «Арена Львів».

«Наша мета – розвиток соціально-відповідального бізнесу. Підтримуючи соціальні заходи, управління внутрішньої політики намагається стати мостом, платформою для об’єднання потребуючих з тими, хто хоче та має змогу допомогти», - повідомили в управлінні внутрішньої політики ЛМР.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,95
40,03
EUR
43,12
43,18
PLN
9,97
10,02
Оголошення
live comments feed...