• Головна
  • Ініціативні львів'яни збирають кошти на реалізацію екопроекту для школярів
22:16, 8 листопада 2018 р.

Ініціативні львів'яни збирають кошти на реалізацію екопроекту для школярів

На сайті "Великої ідеї" триває збір коштів на реалізацію екологічного проекту для школярів Львова від ініціативних мешканців міста - "Розвиток екокультури: від особистості до суспільства".

Як розповіли 032.ua автори проекту, із вересня цього року багато львівських шкіл виявили бажання взяти участь у проекті, метою якого є піднесення рівня екокультури українського суспільства та її формування у дітей.

Втім, на його реалізацію потрібні кошти. З огляду на це, усіх небайдужих просять фінансово підтримати проект. Станом на нині, на платформі "Великої ідеї" вдалося зібрати 3051 грн, а всього потрібно 182 512 грн.

Читайте також: У Львові прийняли Програму допомоги постраждалим диким та екзотичним тваринам і птахам

За ці кошти придбають 60 контейнерів для роздільного сортування ТПВ, спортивний інвентар для трьох шкіл-переможців конкурсу на збір макулатури, оплату пізнавальної екскурсії для 3-ох класів, що стануть переможцями конкурсу, купівлю 90 книг учасникам ековікторини, передплату пізнавальних журналів для 9 учнів, що переможуть у конкурсі екопроектів, оплату гуртків трьом учням, які запропонують найкращі способи розв’язання сміттєвої проблеми.

Загалом екопроект охопить 20 шкіл міста Львова, які зголосяться до участі. У рамках проекту проведуть уроки, де дітей навчатимуть правильно сортувати ТПВ з використанням спеціальних контейнерів, проводитимуть ековікторини та конкурси, демонструватимуть презентації і екоплакати, організовуватимуть екскурсії.

У команду ініціативних львів'ян входять: Юрій Стрийський, Наталя Кочаровська та Андрій Цебенко. Підтримати проект можна за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #екологія #сміття #ТПВ
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...