• Головна
  • Стало відомо, коли у Львові на ремонт можуть закрити площу Двірцеву
22:21, 6 листопада 2018 р.

Стало відомо, коли у Львові на ремонт можуть закрити площу Двірцеву

Стало відомо, коли у Львові на ремонт можуть закрити площу Двірцеву

Ремонтні роботи на площі Двірцевій у Львові планують розпочати ще цього року. 

Як розповів в коментарі кореспонденту 032.ua речник "Львівавтодору" Олексій Хміль, наразі підрядник очікує дозвіл на початоку робіт від ДАБІ.

Після цього департамент з питань житлового господарства ЛМР має видати наказ щодо щодо організації руху на площі Двірцевій на час проведення ремонтних робіт, які планують розпочати вже в листопаді. 

Нагадаємо, що вперше про ремонт площі Двірцевої заговорили ще у 2010 році, напередодні Євро-2012, а потім до цієї ідеї повернулися у 2016-ому. Згодом ЛКП «Інститут просторового розвитку» розробив новий проект реконструкції площі Двірцевої.

Як раніше писав 032, в рамках реконструкції на площі Двірцевій хочуть розділити потоки громадського та приватного транспорту в окремі смуги, змінити форму кільця, а також облаштувати запасні колії для трамваїв. Також на площі хочуть збільшити кількість зелених насаджень і розширити пішохідну зону.

Читайте також: Як виглядатиме площа Двірцева після реконструкції: візуалізація.

Цікаво, що  торги на реконструкцію площі Двірцевої у Львові провели лише з другої спроби. Перший тендер не відбувся, оскільки учасники тендерного засідання вирішили відхилити пропозицію компанії "Львівське спеціалізоване будівельно-монтажне управління №1", через невідповідність вимогам замовника.

Тому, до участі в тендері допустили лише фірму "Онур", яка прокладала у Львові трамвайну колію на Сихів, ремонтувала Мечникова та Личаківську, а наразі проводить масштабний ремонт вулиці Замарстинівської. Вартість ремонту площі Двірцевої оцінили у 165 505 100,10 гривень.

Читайте також на нашому сайті:

Тількицифри: на ремонт вулиці Личаківської у Львові витратили більше 120 мільйонів гривень,- ІНФОГРАФІКА

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,65
42,75
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...