• Головна
  • У Львові 1280 бездомних зареєстровано в Центрі обліку
12:20, 27 листопада 2012 р.

У Львові 1280 бездомних зареєстровано в Центрі обліку

У Львові вже кілька років працює Центр обліку та нічного перебування бездомних громадян, який надає різні види соціальних послуг громадянам, які опинились на «вулиці». З початку роботи в Центрі обліку та нічного перебування  зареєстровано 1280 бездомних громадян бездомних, з яких понад 700 отримали тимчасову реєстрацію за місцем базування Центру - вул. Кирилівська, 3а. Крім цього 279 особам виготовлено (відновлено) паспорти.

«В період низьких температур ми намагаємось максимально ущільнювати місця для ночівлі, аби прийняти всіх безхатьків й уникнути фактів переохолодження чи обмороження. Приміщення відділення адаптовано під цілий цикл отримання бездомними послуг, як: реєстрації; первинного медичного обліку; санітарно-гігієнічних послуг; послуг ночівлі.

Варто зазначити, що задля безпеки самих бездомних та дотриманням порядку в Центрі, на ночівлю приймають тих громадян, які не перебувають в стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння. Такий крок не є якоюсь «примхою», а життєвою необхідністю», - наголосив керівник Центру обліку та нічного перебування бездомних громадян о. Олег Федоренко.

"В осінній і особливо в зимовий період актуальним стає питання забезпечення чистим та теплим одягом і взуттям. Відтак, Центр обліку та нічного перебування бездомних громадян звертається до усіх львівських підприємців, організацій, установ та просто небайдужих, й закликає, у разі можливості, долучитись до формування стратегічного запасу харчів та одягу, які так необхідні, львів’янам яким нікуди йти. Ми будемо вдячні за будь-яку допомогу, оскільки навіть маленький внесок кожного, послужить вагомим вкладом у велику справу." - кажуть організатори

З питань співпраці, прохання звертатись у Центр обліку та нічного передування бездомних громадян: тел.: 233 14 79 або 233 10 49, адреса: вул. Кирилівська, 3а.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...