• Головна
  • Як цікаво провести дозвілля у Львові
Партнерський спецпроект
12:51, 3 грудня 2018 р.

Як цікаво провести дозвілля у Львові

Партнерський спецпроект
Як цікаво провести дозвілля у Львові

Впевнені  що багато хто із нас не може навіть уявити, чим зайняти себе коли є купа вільного часу. Тому, спробуємо переконати вас у тому, що своє дозвілля можна весело і з користю провести не тільки за комп’ютерними іграми, або ж за переглядами мелодрам. Отже, приготуйтеся дізнатися, як проводити своє дозвілля цікаво, рухливо та корисно.

Фотошкола Chik!

Любите фотографувати? Не уявляєте жодного дня без фотографії? Бажаєте бути в курсі всіх трендів фотографії в Україні і світі? Тоді ця інформація саме для Вас.

Із 2010 року у Львові функціонує фотошкола Chik! Тут допомагають кожному розвинути свій талант. Для початківців і любителів розроблені спеціальні навчальні програми. Окремо також є програми для професійних фотографів, які поєднують хоббі і заробіток. Chik! - нестандартна фотошкола у Львові. Тут проводять не просто теоретичні курси, але й практичні заняття, різноманітні фототури, заняття у студії, а також форуми фотографії.

У фотошколі Chik! Ви маєте можливість розвинути нестандартне мислення, навчитися бачити приховану красу, розкрити свій потенціал художника фотографії. І все це разом з найкращими професіональними фотографами Львова та України.

Сайт: http://www.chik.lviv.ua/

Instagram:https://www.instagram.com/fotoshkola_chik/

Клуб єдиноборств Бастіон

Тренування з в нашому клубі зроблять вас не тільки сильнішими і витривалішими, а й сформують характер стресостійкої та впевненої людини.

Тренування з боксу – це основа для розвитку бійця, який здатний в будь-який момент адекватно відреагувати на небезпеку. Заняття в нас це найшвидший шлях отримати ефективні навички для самооборони.

Вільна боротьба – це давній вид єдиноборства між двома учасниками. Боротьба розвиває фізичну силу, тренує всі групи м'язів, розвиває силу волі та витривалість.

Тхеквондо – найдавніше бойове мистецтво та національний вид спорту в Кореї. Тхеквондо включає в себе духовне тренування та техніку самооборони без зброї.

ММА - це поєднання всіх єдиноборств кікбоксинг, боротьба та бокс. Цікавий та дуже видовищний вид спорту,для тих, хто любить отримати порцію адреналіну.

Наш клуб обладнаний сучасним спортивним інвентарем, окремим роздягальнями, душовими кабінами. В залі сучасна система вентиляції та освітлення. Заняття в нашому клубі проводять спортсмени високої кваліфікації з досвідом тренерської діяльності.

Запрошуємо вас за адресою м.Львів, вул..Трильовського 12а

тел.. 097-227-0587

Наш  сайт http://bastion98.lviv.ua

Театрально-креативна майстерня «Mandragora»

Напрямки діяльності:

1.Театральна студія – допомага дітям і підліткам: розкрити свій творчий потенціал, навчитися мистецтву самопрезентації, оволодіти азами акторської майстерності.

2. Creative workshop або Цех креативних ідей – підготовка та постановка творчих/конкурсних номерів для дітей та дорослих від «А» до «Я»: оригінальні ідеї, розробка концепції, наповнення креативними «родзинками», розкриття основного задуму всіма творчими засобами.

3. Ораторські тренінги – групові або індивідуальні заняття з ораторського мистецтва: робота над постановкою голосу, виробленням дикції та правильної вимови; наголоси, інтонація, мова тіла, рук, вираз обличчя тощо.

4. Ведення урочистостей – вироблення об’єднуючої концепції, що розкриває тематичний задум концертів, семінарів, конференцій, вечірок тощо та проведення цього заходу.

5. Wedding event – організація, ведення, координування весіль.

www.facebook.com/roksolanalazurkevych/

www.facebook.com/roksolanalabay/

Тел.: +38(067)672-22-95; +38(093)859-33-49

Керівник: Лазуркевич-Лабай Роксолана

Аrt school — професійна художня школа

Проводимо навчання, розраховане на різні рівні вмінь та досвіду малювання учнів. У школі створені необхідні умови, щоб із задоволенням навчатися і вдосконалюватися — світлі приміщення, досвідчені викладачі та індивідуальний підхід до кожного.

Чекаємо всіх, хто хоче навчитися створювати мистецькі шедеври. Наша художня школа у Львові готує учнів до вступу у ВНЗ, а також допоможе підвищити Ваш академічний рівень із живопису, композиції чи рисунку. Освоївши нашу ефективну авторську програму навчаня, Ви здобудете знання на професійному рівні та розвинете своє естетичне сприйняття.

У Художній школі Гроустен від Аrt school триває набір учнів на такі напрямки навчання:

  • рисунок;
  • живопис;
  • композиція;
  • анатомія людини;
  • кольорознавство.

Що потрібно для того, щоб почати вивчення художнього мистецтва в Арт скул Мар'яни Тернінко? Телефонуйте і ми детально розкажемо про особливості навчання та вже на наступний день Ви зможете прийти на заняття. Поспішіть — кількість місць у групах обмежена.

Телефони: (067) 276 64 00, (096) 935 76 83

Адреси: вул. Братів Міхновських 37А, вул. Шафарика 6А

Сайти:

https://wwwamumaluemo-maryana.blogspot.com/

http://artschoollviv.info/

Соцмережі: https://www.facebook.com/art.schools.lviv

Кінний клуб West Star

Верхова їзда та кінні прогулянки здебільшого асоціюються з теплою погодою, але, насправді, ця діяльнісьть не має ніяких обмежень щодо сезону. Кінний клуб West Star пропонує як відкритий, так і критий манеж — розташований всього в 10 хвилинах ходьби від ТЦ Форум Львів, він врятує від будь-якої негоди.Головною фішкою клубу є ковбойські сідла, які є набагато зручнішими для недосвідченого вершника. До того ж, West Star є одним з небагатьох клубів які пропонують повноцінні кінні походи по Львівський області (складність і протяжність залежить від бажання та рівня підготовки учасників).Також клуб пропонує різноманітні навчальні програми — як для дітей, так і для дорослих. При бажанні, вже за кілька тижнів можна навчитися досить впевнено триматися на коні.В наявності є абонементи на навчання та подарункові сертифікати, якими ви завжди можете здивувати близьких. До того ж, чемні коники з West Star завжди ради бачити дітей та дорослих на фотосесіях (зі своїм або штатним фотографом).

Сайт: http://horselviv.com/

Facebook: https://www.facebook.com/lvivwestar/

Instagram: https://www.instagram.com/koni.lviv/

Телефони:‎+380970326349, ‎+380938672447 - Юрій

The Wall – сучасний скеледром у Львові

The Wall – найсучасніший скеледром України, збудований у Львові в 2015 році. Критий скеледром The Wall займає загальну площу у 250 квадратних метрів, на якій облаштовано 50 трас різної складності.The Wall має абразивне покриття, укомплектований надсучасним сертифікованим спорядженням провідних світових виробників. Тематично скелером розбитий на кілька зон. Зокрема, тут є зона розминки, боулдерингова ділянка, дитяча штучна скеля і зона високих трас (до 14 метрів). На скеледромі можна тренуватися як з верхньою, так і з нижньою страховками.Скеледром пропонує послуги персональних та групових занять для дорослих та дітей, а також можливість самостійного відвідування. В The Wall працюють професійні тренери, серед яких – неодноразові призери національних та світових змагань, в тому числі з досвідом підготовки національної збірної України до виступів на чемпіонатах світу. Враховуючи особливості кожного клієнта, тренери розробляють індивідуальний графік занять, допомагаючи правильно спланувати навантаження для максимально ефективного розвитку. 

Ціни: від 120 грн., 

Графік роботи: Пн-Пт – 15:00-21:00, Сб-Нд – 11:00-20:00, без вихідних.

Адреса: м.Львів, вул.Героїв УПА, 72 (вхід з вул.Федьковича) корпус 40, Технопарк

Телефон: +38 (067) 711 04 96

Сайт: http://the-wall.com.ua/poslugi-ta-tsini

Facebook: https://www.facebook.com/thewalllviv

Instagram: https://www.instagram.com/thewalllviv

 Кінно-спортивний клуб "Impulse - α"

"Мої мрії збуваються" — так каже чи не кожен, хто хоч би раз мав можливість прогулятися верхи на наших кониках. 

Кінно-спортивний клуб "Impulse - α" — це насамперед затишна атмосфера, а також привітні тренери. Наше кредо — "Мрії повинні збуватися".

Ми допоможемо вам визначитися, що саме ви хочете спробувати: коротку прогулянку з інструктором, урок з досвідченим тренером або чарівну фотофесію.

КСК "Impulse - α" у 2019 році виповнюється 10 років.

Створення клубу почалося з першого купленого у 2009 році коня Хорга. Він знає багато різних команд, в нього велика харизма, дуже любить розважати всіх гостей конюшні.

Історія нашого клубу — це життєва історія сім'ї ентузіастів, які незважаючи на обставини наважилися купити омріяного коня.

Потім коней стало двоє, троє а зараз уже й ціла конюшня.

Прагнучи більшого, ми постійно розвиваємося, здобуваємо освіту, підвищуючи її рівень.

Скористайтесь нашими знаннями, ми чекаємо на вас!

Сайт:  http://picdeer.com/lviv.horse

Facebook: https://www.facebook.com/pages/category/Sports-Team/%D0%A8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0-%D0%B2%D0%B5%D1%80%D1%85%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%97-%D1%97%D0%B7%D0%B4%D0%B8-Impuls-Alfa-574790456253382/

 Деталі за телефонами:

+38-096-451-31-01+38-063-185-58-47 Тетяна

Завітати до нас можна за адресою:м. Львів, вул. Чернеча Гора, 1музей народної архітектури та побуту “Шевченківський Гай”

Гуртки та секції в Ліцеї "Еколенд"

Cучасний ритм життя вимагає комплексного підходу: якісна освіта, творчий та спортивний розвиток, здорове середовище. Саме тому ЛІЦЕЙ “ЕКОЛЕНД” www.ekoland.lviv.ua - це школа повного дня, де навчальний процес контролюють вчителі та тьютори, діти виконують домашнє завдання у класі, мають можливість отримати кваліфіковану консультацію з того чи іншого питання у вчителя-предметника, а у другій половині дня зайнятись улюбленою справою чи просто відпочити, поспілкуватись з друзями.

Ми намагаємось максимально розкрити потенціал наших учнів. Понад 30 гуртків і секцій, які діють безпосередньо у школі, забезпечують усебічний розвиток та змістовне дозвілля.

Від розмаїття гуртків та секцій, які працюють в ЕКОЛЕНДІ, розбігаються очі! Хочеться спробувати усе: йога, карате і великий теніс; ментальна арифметика, основи ІТ, робототехніка та ЛЕГО; живопис і скульптура; польська та французька; шахи й коригуюча гімнастика; вокал, гітара, фортепіано і бальні танці, а ще майстерня кулінарії, Photo clik, акторська майстерність - усе і не перелічити. Тому кожен обере те, що йому до вподоби. Особливо пишаємось власним футбольним полем, тенісним кортом, волейбольним та баскетбольним майданчиками, хореографічним класом та музичною студією, в яких займаються наші учні.

Деталі за тел. (067) 746 58 04

https://ekoland.lviv.ua/

https://www.facebook.com/school.ekoland/

https://www.facebook.com/ecoland.football/

https://www.facebook.com/ekoland.skrypnyka/

https://www.facebook.com/ekoland.plugova/

https://www.instagram.com/ekoland.lviv/

Спортивний бійцівський клуб «Берсерк»

Як цікаво провести дозвілля у Львові, фото-90

Єдиноборства завжди займали особливу нішу серед безлічі видів спорту. Мужність, сила і витривалість бійців, які вступають в сутичку між собою, викликають захоплення. Тому бажання зайнятися одним з видів бойових мистецтв, особливо серед чоловіків, цілком виправдане.

Виникає логічне запитання, якого саме виду єдиноборства віддати перевагу? Ви ніколи раніше не займалися спортом, більше того, взагалі вважаєте себе неспортивних людиною? Тоді кікбоксинг саме те, що Вам потрібно.

Тренування в бійцівскому клубі «Берсерк» допоможуть вам стати сильнішим, витривалішим та сформують характер впевненої у собі людини.

Існує безліч підвидів кікбоксингу (американський, японський), але всіх їх об'єднує те, що можна завдати удари руками і ногами. Аби стати справжнім Вам доведеться довго і старанно тренуватися під наглядом тренера. Саме в бійцівському клубі «Берсерк» ви зможете отримати необхідні навички з кікбоксингу.

В бійцівський клуб можуть завітати не тільки дорослі чоловіки. Тренери проводять індивідуальні заняття та записують в групи дітей віком від п'яти років. В нашому клубі створені всі умови для якісного тренування майбутніх чемпіонів: сучасний спортивний інвентар та фахові тренери-спеціалісти під керівництвом чемпіона Європи з кікбоксингу Шелькевича Мар’яна.

Запрошуємо Вас завітати у наш клуб за адресою: вул..Героїв УПА, 73.

Телефон: 067-341-45-71

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,20
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...