• Головна
  • У Львові дали “зелене світло” забудові на Чорновола
12:27, 12 жовтня 2018 р.

У Львові дали “зелене світло” забудові на Чорновола

12 жовтня виконавчий комітет Львівської міськради затвердив ДПТ у районі проспекту Чорновола та вулиць Хімічної, Лемківської і Замарстинівської.

Як повідомляє кореспондент сайту 032.ua, на засідання виконкому прийшли місцеві мешканці, які категорично висловились проти ухвалення рішення, оскільки забудовник мав їм надати квартири для відселення з території.

“Однією з обов’язкових передумов щодо забудови цієї території повинне бути питання відселення людей, нам пропонується самим розробити юридично варіанти”, - обурились львів’яни.

У Львові дали “зелене світло” забудові на Чорновола, фото-1

Міський голова Львова Андрій Садовий зазначив, що прийняття цього рішення є першим кроком до реалізації проекту та видачі квартир.

“Галнафтогаз” вважає, що ви їх шантажуєте, вимагаючи від них квартири. Якщо цього рішення не буде, то жодної розмови про квартири не буде в принципі”, - зауважив мер міста.

Читайте також: Мерія Львова знову укладе тимчасові договори з міськими автобусними перевізниками

Нагадаємо, що із 7 липня до 3 серпня 2018 року у Львові тривали громадські слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення детального плану території в районі пр. Чорновола, вулиць Хімічної, Лемківської та Замарстинівської.

Попередній проект передбачає, що на цій території створять мультифункціональний комплекс і квартал житлової забудови, з’являться житлові та офісні будинки на 4, 6 і 10 поверхів, прибудований дошкільний навчальний заклад, відпочинкові майданчики та підземний паркінг на 256 авто.

У рамках слухань надійшли зауваження та пропозиції, згідно з якими мають знести багатоквартирний аварійний житловий будинок на Лемківській, 9 із відселенням мешканців.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #містобудування #будівництво #забудова #Чорновола
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...