• Головна
  • Ректори провідних університетів Канади приїдуть до Львова
17:50, 21 листопада 2012 р.

Ректори провідних університетів Канади приїдуть до Львова

У лютому наступного року,  до Львова приїде представницька делегація  ректорів провідних університетів Канади.

IMG_3756

 Про це  повідомила Карен Макбрайд, президента Канадського бюро  міжнародної освіти на засіданні Ради ректорів  Львівщини, який проходив  у Національному університеті “Львівська політехніка”  

Голова ради, ректор Львівської політехніки професор Юрій Бобало і начальник Львівського обласного управління освіти і науки Михайло Брегін представили ректорам гостю — президента Канадського бюро  міжнародної освіти пані Карен Макбрайд. – повідомляє прес-служба Національного університету “Львівська політехніка”

            Ця неурядова організація Країни Кленового Листя  має двадцятирічний досвід реалізації  в нашій державі  різноманітних проектів щодо реформування  управління персоналом  державної служби України, залучення вищих навчальних закладів Канади до всесвітнього і європейського освітнього простору, плідної співпраці з багатьма провідними університетами світу.

IMG_3758

   «Бюро міжнародної освіти плідно працює над тим, аби ці питання стали пріоритетними для політичних та академічних кіл Канади, що своєю чергою сприяє встановленню їх тісних контактів з окремими особами, організаціями та інституціями у всьому світі.» - наголосила Карен Макбрайд.
Крім  ознайомчих цілей, він мав і суто практичний вислід.

 Ректор Львівської політехніки Юрій Бобало звернувся із проханням до своїх колег підготувати до 15 грудня конкретні пропозиції щодо  освітнього і наукового співробітництва між українськими і канадськими університетами.

IMG_3743

           Коротка довідка

            Із 1992 року Канадське бюро міжнародної освіти (КБМО) є однією з провідних освітніх організацій у цій країні, яка має успішний досвід роботи у сфері реформування державного сектору, зокрема, освіти.  Організація розробляє, впроваджує та управляє проектами, проводить дослідження, надає експертизу з оцінки та управління ризиками, застосовує інформаційні та комунікаційні технології для сприяння розвитку та розбудови держав-партнерів Канади. Одним з найважливіших принципів, яким КБМО керується у своїй роботі, є орієнтація на конкретний практичний результат.  Серед  клієнтів організації — Канадське  Агентство з міжнародного розвитку (CIDA), Департамент міжнародних відносин та міжнародної торгівлі та Канадське Агентство з розвитку людських ресурсів. Чисельність персоналу  КБМО — 200 осіб.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...