• Головна
  • За даними ООН, Україна - світовий лідер за темпами скорочення міського населення.
18:50, 21 листопада 2012 р.

За даними ООН, Україна - світовий лідер за темпами скорочення міського населення.

"Для того щоб ми мали сьогодні відтворення населення і зберегли ту ситуацію, яка існує на сьогоднішній день щодо кількості населення, то це потрібно, щоб кожна наша жінка сьогодні народжувала 3-4 дитини",

Про це в Києві на презентації доповіді Фонду народонаселення ООН Народонаселення світу повідомила заступник начальника управління охорони материнства і дитинства Міністерства охорони здоров'я Валентина Коломейчук на презентації доповіді Фонду народонаселення ООН Народонаселення світу.

Вона також зазначив, що в структурі абортів майже 65% - це небажана вагітність.

При цьому Коломейчук повідомила, що в Україні спостерігається позитивна динаміка зниження кількості абортів. За її словами, якщо в 1995-му році жінки зробили 715 тис абортів, то в 2011-му - лише 156 тис.

За її словами, щорічно у віці 15-17 років скоюють близько 2 тис абортів, а 7 тис дівчаток-підлітків цієї вікової групи народжують. При цьому представник МОЗ зазначила, що в цій віковій категорії зустрічається запланована вагітність. "Якщо у віковій категорії 15-17 років стоїть питання: народжувати чи робити аборт, то приймається рішення в сторону народжувати, чого не можна сказати про віковій групі 10-14 років", - розповіла Коломейчук.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,73
39,83
EUR
42,75
42,84
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...