• Головна
  • Різноманітність кулонів від Золотого Стандарту, що вражає уяву
Новини компаній
15:00, 5 жовтня 2018 р.

Різноманітність кулонів від Золотого Стандарту, що вражає уяву

Новини компаній
Різноманітність кулонів від Золотого Стандарту, що вражає уяву

Золотий кулон. Почувши це словосполучення, в голові виникає безліч образів: масивні прикраси з розсипом каменів, крихітне золоте сердечко, метелик або ключик, щаслива підкова або, що приносить удачу, конюшина. А адже це тільки вершина айсберга! Давайте докладніше розглянемо різноманітність ювелірних кулонів, щоб спростити вибір прикраси.

Кулон як відображення індивідуальності

Золоті підвіски в каталозі онлайн магазину https://zolotoy-standart.com.ua/catalog/podveski/ - не просто аксесуар, це вдалий спосіб заявити про себе, свої інтереси і переконаннях. Як? Елементарно, Ватсон!

Кулони бувають абсолютно різних форм і дизайнів, тим самим видаючи своїм виглядом частинку сутності людини, який цей кулон носить. Ви любите котиків, собачок або інших вихованців? Тисячі кулонів у вигляді тварин, включаючи міфічних, до Ваших послуг. Захоплюєтеся астрологією? Ваш вибір - кулони зі знаком зодіаку. Сповідуєте одну з релігій або ідеологій? Православні і католицькі хрестики вже давно стали невід'ємною частиною повсякденного життя віруючих людей, але ось різноманітність кулонів у вигляді зірки Давида, руки Фатіми (Хамса) і навіть окультної пентаграми вражає уяву. Метелики, янголи, зірки, листочки, леза, ножиці, фруктиі все, що оточує людину завжди знаходить своє відображення в майстерних шедеврах від майстрів ювелірної справи.

Кулони у вигляді герба України - золотий символ патріотизму

Серед калейдоскопа кулонів, варто відзначити патріотичні аксесуари, які в останні роки перебувають на піку популярності. Наша країна переживає важкі часи і сьогодні як ніколи важливо показувати їй свою любов і відданість. Кожен робить це по-своєму і в силу можливостей, але один із способів - всіляко підкреслити національну приналежність. Золотий кулон у вигляді герба України або в національний кольорах здатний не тільки підкреслити Вашу громадянську позицію, а й вдало доповнити образ. Така прикраса голосно заявить про любов до України, оскільки серед всіх прикрас саме кулон знаходиться найближче до серця. Купити кулон у вигляді герба Ви можете на сторінках сайту Золотий Стандарт: https://zolotoy-standart.com.ua/catalog/kulon-gerb-ukrainy/

Де знайти кулон мрії

Ювелірний інтернет-магазин Золотий Стандарт являє каталог золотих підвісок, на сторінках якого затишно розмістилися понад 1200 кулонів різних видів і стилів декорування. Сотні прикрас від хрестиків (https://zolotoy-standart.com.ua/catalog/zolotye-krestiki/) до іменних виробів чекають своїх власників і готові приємно здивувати «смачною» ціною.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,98
40,04
EUR
43,15
43,25
PLN
10,01
10,05
Оголошення
live comments feed...