• Головна
  • Податкова продовжує перевіряти Моршинський завод
14:51, 19 листопада 2012 р.

Податкова продовжує перевіряти Моршинський завод

Попри заморожені активи IDS Group Ukraine Моршинський завод мінеральних вод продовжує працювати, щоправда у таких умовах він зможе протягнути лише 10 днів. Про це розповів директор з виробництва Моршинського заводу та голова трудового колективу Ігор Мандрик.

«Ми ще працюємо - допоки у нас будуть відповідні матеріали для того, щоб випускати продукцію. Так ми протягнемо десь днів 10. Але якщо рахунки надалі будуть заблоковані, то завод не зможе закуповувати матеріали, оплачувати енергоносії, тощо. Завод просто перестане працювати і близько 400 осіб залишаться без роботи. Після того, лише 5-6 днів ми зможемо реалізовувати свою продукцію у торгових точках, а потім наша продукція взагалі зникне», - розповів він.

Ігор Мандрик також повідомив, що наразі податкова проводить комплексну планову перевірку Моршинського заводу. Однак вже зявились попередні висновки на основі незрозумілої довідки податкового ревізора, за якою порушено кримінальну справу стосовно гендиректора Моршинського заводу мінеральних вод Валерія Жовніра за начебто ухилення сплати податків на суму 3 млн грн. «Це безпідставна і сфабрикована порушена кримінальна справа, бо вона була подана за результатами якоїсь довідки якогось ревізора. Ми вважаємо, що це незаконно», - додав він.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,80
39,84
EUR
42,82
42,88
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...