• Головна
  • Анна Марія приїде до Львова влітку
Фоторепортаж
10:17, 19 листопада 2012 р.

Анна Марія приїде до Львова влітку

Фоторепортаж

Молода, харизматична Анна Марія Йопек подарувала незабутню концертну програму усім хто завітав у Львівську Філармонію 17 листопада. У рамках Міжнародного  фестивалю "Відкриваємо Падеревського" коктель музичних стилів та імпровізації втілила в життя молода польська співачка.

"Підготовка до концерту Анни Марії - це тривала організаційна робота різного рівня керівників України та Польщі . Але це того вартувало" - зауважив голова польсько-української Фундації імені Ігнація Яна Падеревського Адам Бала 

Анна Марія приїде до Львова  влітку, фото-1

  Більш, ніж дві години концерту поєднювали романтичні мелодії, джаз. ренесанс. Ейфорія перепліталась з адреналіном, що дарувало неймовірні відчуття кожному глядачу. 

"Натхненням для концерту послужив один з останніх альбомів виконавиці – «Полянна». Спеціально для цього проекту було створено групу музикантів, до якої увійшли: маестро фортепіано, кубинець Ґондзало Рубалькаба, видатна співачка польського фольку Марія Пом’яновська і класичний віолончеліст Рафал Квятковський." - відмітила співачка

Анна Марія приїде до Львова  влітку, фото-2

 

 Цікавою імпровізацією став спів  молодої співачки в дуеті з  давнім приятелем з флейтистом  и клавишником Пьотрем Назаруком.  

"Я дізнався, що співатиму з Анею за три хвилини до виступу. У нас не було репетицій, але все на щастя вдалось" - відзначив Пьотр Назарук.

Спеціально для Фестивалю у програмі були композиції, натхненні музикою Падеревського і українськими мелодіями, які прозвучать у виконанні Анни Марії Йопек і української піаністка Маріанни Гумецької.

"Я дуже рада, що у мене такий чудовий колектив. вони розуміють мене і відчувають, що я хочу сказати. Мова музики не має кордонів," - зазначила Анна марія Йопек

Анна Марія приїде до Львова  влітку, фото-3

  Привітати Анну Марію на львівській землі прийшли і родичі. Адже у співачки львівські коріння. ЇЇ батько відомий Станіслав Йопек був хрещений у костелі святої Єлизавети у Львові, тут жила і її бабуся.

Анна Марія приїде до Львова  влітку, фото-4

  "Я закохалась у Львів з першого погляду. Тут неймовірна аура." - мовила співачка. - "Влітку я планую приїхати сюди вдруге!"

Анна Марія приїде до Львова  влітку, фото-5

 

 

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...