• Головна
  • Депутати розглянуть питання про будівництво готелю у центрі Львова і відновлення пасажу Міколяша
17:11, 19 вересня 2018 р.

Депутати розглянуть питання про будівництво готелю у центрі Львова і відновлення пасажу Міколяша

У четвер, 20 вересня, депутати Львівської міськради розглянуть питання про затвердження ДПТ, згідно з яким на вулиці Вороного мають збудувати готель і відновити пасаж Міколяша.

Проект ухвали про затвердження ДПТ території, обмеженої вул. М. Вороного, вул. С. Руданського, вул. Ф. Ліста, вул. М. Коперника, пл. А. Міцкевича, просп. Т. Шевченка” є у порядку денному завтрашнього пленарного засідання,повідомляє 032.ua.

Нагадаємо, що депутати уже двічі переносили розгляд цього питання.

Згідно з ДПТ, на вулиці Вороного, 4 мають збудувати готель на шість поверхів та дворівневий підземний паркінг на 64 автомобілі.

Також документ передбачає відновлення Пасажу Міколяша, який був першою у Львові масштабною будівлею торгівельно-розважального комплексу і розташовувався між будинком №1 на вул. Коперніка та №6 на вул. Вороного.

Як раніше писав 032.ua, ідея розроблення детального плану виникла у зв’язку із зверненням ТзОВ "Ательєр”, якому належить нерухомість за адресою: м. Львів, вул. Вороного, 4.

Згідно з ЄДР, керівником ТзОВ "Ательєр” є відомий готельєр та колишній радник Андрія Садового Іван Лунь. А бенефіціарними власниками компанії, як з'ясував 032.ua - Назар Купибіда, який є директором ПАТ «Концерн Галнафтогаз» та Арсен Шлапак, який є сином колишнього депутата міськради та відомого у Львові бізнесмена Романа Шлапака.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Пасаж Міколяша #готель на Вороного
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,50
EUR
42,65
42,75
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...