• Головна
  • Львів'ян запрошують безкоштовно переглянути найдобрішу рекламу
18:29, 17 вересня 2018 р.

Львів'ян запрошують безкоштовно переглянути найдобрішу рекламу

26 вересня о 19:00 у "Планеті кіно" (вул. Під Дубом, 7Б), у рамках фестивалю соціальної реклами "Molodiya Festival", у Львові влаштують безкоштовний показ соціальної реклами Charity Ads.

Як повідомили організатори події, глядачам покажуть і розкажуть про найкращі приклади благодійних акцій у світі, щоби надихнути на добрі справи, - передає 032.ua.

"Ролики готували у співпраці зі словенським фестивалем креативності "Golden Drum". Більшість контенту – зі свіжих фестивальних шортлистів", - розповіла співзасновниця фестивалю "Молодія", Наталя Шевчук.

Читайте також: Луція Фрей: одна з перших жінок-неврологів, родом зі Львова, - ВІДЕО

Головна тенденція події цього року - акцент на правах людини (інклюзія, рівність) та захисті природи (боротьба зі змінами клімату, етичне ставлення до тварин).

Показ відбудеться у #ЩедрийВівторок — це всеукраїнський день добрих справ. У 2018 році Україна офіційно долучилася до міжнародної благодійної спільноти Giving Tuesday.

Щороку у понад 150 країнах світу мільйони людей у вівторок, після Дня подяки, влаштовують акції на користь благодійних організацій, розповідають про це в соціальних мережах і закликають робити добрі справи. Організатори львівської події сподіваються, що мешканців Львова показ реклами надихне на добрі справи.

Вхід на показ соціальної реклами вільний, за попередньою реєстрацією.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #соціальна_реклама #Щедрий_вівторок
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...