• Головна
  • Компанія депутата Козловського скуповує приміщення у центрі Львова
11:36, 12 вересня 2018 р.

Компанія депутата Козловського скуповує приміщення у центрі Львова

Компанія «Холдинг «Гранд Готель» , одноосібним власником якої є депутат Львівської міськради від фракції БПП “Солідарність” Григорій Козловський, за чотири робочих дні перемогла у двох електронних аукціонах, на яких продавали нежитлові приміщення у центрі Львова.

Про це стало відомо із електронної системи ProZorro, повідомляє 032 .ua.

Так, у четвер, 6 вересня, ТзОВ «Холдинг «Гранд Готель» перемогло під час електронного аукціону і тепер стане власником нежитлового приміщення підвалу на площі Ринок, 31, загальною площею 73,8 м2.

Купила компанія приміщення у будинку №31 за 5 млн гривень.

Сьогодні цей будинок пам'яткою архітектури національного значення і розташований в межах території внесеної до Списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Його було споруджено у XVI ст. і перебудовано у 1923 році за проектом архітектора Б.Віктора для родини горілчаних фабрикантів Бачевських.

Компанія депутата Козловського скуповує приміщення у центрі Львова, фото-1

Уже через три робочі дні ТзОВ «Холдинг «Гранд Готель» взяло участь у електронному аукціоні і купило нежитлові приміщення підвалу, першого, другого, третього, четвертого поверхів загальною площею 812,6 кв.у будинку, що на вул. П. Дорошенка, 37.

За право придбати ці приміщення загалом змагалось 12 компаній, втім ТзОВ "Холдинг "Гранд Готель" вдалося перемогти у аукціоні, запропонувавши найвищу ціну.

Уже незабаром компанія має підписати договір на купівлю приміщень у будинку, що на вулиці Дорошенка, 37, за 16 932 250 грн. Вартість одного квадратного метра при цьому становить 20 837 грн.

Згідно з ЄДР, ТзОВ "Холдинг "Гранд Готель" одноосібно належить Григорію Козловському. Він є власником, керівником цієї компанії, а також депутатом Львівської міськради від фракції БПП “Солідарність”.

Цього року Козловський вже встиг відкрити ресторан під назвою «36 По» на площі Ринок, а також готель під назвою "Гранд Готель" на пр. Свободи. На відкриття готелю Козловський запросив Періс Хілтон.

Згідно з Єдиним державним реєстром електронних декларацій, у щорічній декларації за 2017 року Козловський вказав, що окрім ТОВ «Холдинг «Гранд Готель»  йому також належить ТОВ «Королівська пивоварня», ТОВ «Академія футболу». Окрім цього, він є співзасновником ПП «Телець».

Авторка матеріалу: Ірина ТРУШ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Гранд готель #Григорій Козловський
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,90
39,95
EUR
43,04
43,10
PLN
9,93
9,97
Оголошення
live comments feed...