• Головна
  • Чоловіку, який побив комунальника і священика на Стрийщині, повідомили про підозру
12:12, 6 вересня 2018 р.

Чоловіку, який побив комунальника і священика на Стрийщині, повідомили про підозру

5 вересня правоохоронці повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення 31-річному мешканцю села у Стрийському районі.

Як поінформували у прес-службі прокуратури Львівської області, чоловікові інкримінують хуліганство (ч.3 ст.296 ККУ), за що йому загрожує до 5 років ув'язнення, - передає 032.ua.

Нагадаємо, 27 серпня у селі Стрілків на Стрийщині, по вул. Скоблика ремонтували дорогу працівники ТзОВ "Комунальник №1". 31-річний місцевий мешканець розпочав словесний конфлікт із одним із ремонтників.

Читайте також: У Львові нетверезий батько покинув 4-річну дитину на вулиці, - ФОТО

У ході сварки чоловік наніс декілька ударів ногами та кулаками у голову потерпілому. У результаті, 56-річний комунальник отримав легкі тілесні ушкодженні.

Ситуація розвивалась у присутності мешканців вказаного села і священика Стрийської єпархії УГКЦ. Останній вирішив втрутитись у сутичку.

35-річний церковний служитель підійшов до лиходія, представився та попросив припинити бійку. Однак, натомість, і сам отримав удар у голову. Священика госпіталізували в одну з місцевих лікарень зі струсом мозку та переломами на обличчі.

Потерпілий священик, фото - Високий Замок

Потерпілий священик, фото - Високий Замок

Станом на нині, триває досудове розслідування справи. Вирішується питання про обрання фігуранту міри запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Додамо, як повідомлялося раніше, на комунальника напало одразу троє чоловіків. Усі вони перебували у нетверезому стані. Очевидці також зазначали, що через кілька днів після інциденту усіх хуліганів помітили у лікарні, куди госпіталізували отця Зоряна.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #Стрийщина #суд #священик #побиття #прокуратура
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...