• Головна
  • Громадськість закликають стати на захист IDS Group
15:33, 12 листопада 2012 р.

Громадськість закликають стати на захист IDS Group

Депутат Львівської обласної ради Степан Кубів закликає громадськість захистити від рейдерського захоплення найбільшого виробника мінеральних вод в Україні  - IDS Borjomi Group. Про це 032.ua повідомили у ЛОО ПП «Фронт Змін». 

С.Кубів, зокрема, вбачає у замороженні рахунків та майна цієї кампанії рейдерське захоплення, яке нагадує початок 2000-них.

«Тоді подібним чином, завдяки податковій та місцевим судам, намагалися захопити фінансову установу. Тепер же вони чорними бандитськими схемами взялися за великі підприємства», - зазначив він.

Депутат Львівської обласної ради також звертає увагу на те, що через такі дії без роботи фактично залишаються залишилися тисячі людей, а споживачі – без якісної мінеральної води.

«Крім того, без фінансової підтримки залишився і футбольний клуб «Скала». Навіть у важкі часи для країни завдяки соціальній відповідальності бізнесу IDS Borjomi Group клуб отримував допомогу. Нині ж і спортсмени, і понад тисячу дітей – вихованців клубу залишились на вулиці через арешт рахунків та майна підприємств ПрАТ «Моршинський завод мінеральних вод «Оскар» та ПАТ «Миргородський завод мінеральних вод», які є основними спонсорами клубу», - наголосив С. Кубів.

Відтак, він закликав громадськість та засоби масової інформації не залишатися осторонь цієї проблеми. «Тільки разом, спільними зусиллями ми зможемо відвоювати українського виробника. На найближчому засіданні планую внести у порядок денний сесії обласної ради питання захисту українського бізнесу від знищення, особливо на Львівщині», - додав депутат.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,89
39,95
EUR
42,93
43,00
PLN
9,87
9,97
Оголошення
live comments feed...