• Головна
  • Компанія, керівником якої є депутат, відремонтує внутрішній дворик Ратуші за майже 2 млн грн
10:35, 27 серпня 2018 р.

Компанія, керівником якої є депутат, відремонтує внутрішній дворик Ратуші за майже 2 млн грн

ЛКП "Ратуша-сервіс" уклало договір із ТОВ “АНЦИС” на поточний ремонт внутрішнього дворика Ратуші.

Про це стало відомо з сайту електронних закупівель Prozorro, інформує 032.

Відповідно до договору, який було укладено 16 серпня, коштуватиме поточний ремонт внутрішнього дворика Ратуші 1,82 млн грн.

Згідно із технічними вимогами щодо закупівлі, здійснити поточний ремонт внутрішнього дворика Ратуші планується за 90 календарних днів.

Під час ремонтних робіт підрядник має спроектувати дизайнерське рішення (візуалізацію) по влаштуванню поточному ремонту та благоустрою внутрішнього дворика; провести демонтаж бруківки, асфальту, бетонного покриття і зробити демонтаж і вивіз існуючого шару грунтового покриття 560м3.

Також він має підготувати основу під бруківку, зробити мощення бруківки та водостоків.

Планується, що у внутрішньому дворику Ратуші встановлять Led світильники у кількості 57 шт і облаштують велопарковку на 25 місць. Також тут має бути газон.

Згідно з ЄДР, ТОВ “АНЦИС”, яке виконуватиме роботи, було засновано два роки тому. Належить компанія сьогодні львів'янці Фар’ян Віталії Юріївній, а керівником компанії і підписантом є Фар’ян Олег Васильович.

Цей ж Фар’ян Олег Васильович є депутатом Пустомитівської районної ради і очолює фракцію РП О.Ляшка.

Також він є головою Постійної комісії з питань містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, транспорту та зв’язку Пустомитівської районної ради.

Згідно з електронною декларацією депутата, яку він подав цього року, торік у ТОВ “АНЦИС” він заробив 57 тис грн, ще понад 1 млн гривень доходу він отримав від зайняття підприємницькою діяльністю.

Сьогодні Олег Фар’ян має корпоративні права у трьох компаніях. Так, йому належить 45% загального капіталу у ТзОВ " Спортивно-оздоровчий комплекс "ДІАМАНТ-ПУСТОМИТИ", 17% - у ТзОВ "Мисливське господарство "СОКОЛИ" і 10% - у ТзОВ "Девелоперська інжинірингова компанія "ДІАМАНТ".

*ПОВНЕ АБО ЧАСТКОВЕ КОПІЮВАННЯ ТА ВІДТВОРЕННЯ ЦЬОГО МАТЕРІАЛУ БЕЗ ПИСЬМОВОЇ ЗГОДИ РЕДАКЦІЇ ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ І ВВАЖАЄТЬСЯ ПОРУШЕННЯМ АВТОРСЬКИХ ПРАВ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#дворикРатуші #новиниЛьвова #Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,20
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...