• Головна
  • Ветерани львівських «Карпат» зіграли з ПФК «Севастополь»
09:47, 9 листопада 2012 р.

Ветерани львівських «Карпат» зіграли з ПФК «Севастополь»

У рамках святкування 100-річчя севастопольського футболу та 10-річчя ПФК «Севастополь» ветерани львівських «Карпат» зіграли товариський матч проти заслужених місцевих футболістів.На святкування карпатівців запросили не даремно. Ветерани «зелено-білих» вигравали і чемпіонат України, і Суперкубок, і срібні медалі. За словами легендарного воротаря Габора Вайди, який входив до керівництва делегації, свято було влаштовано на найвищому рівні. «Під час гри ми мали перевагу, але програли 2:1. Єдиний гол у нашій команді забив Анатолій Цибрій, однак він же і не реалізував пенальті. Вирішального м’яча ми пропустили на останніх хвилинах матчу. До місцевих суддів у нас претензій нема – все було чесно і справедливо» – сказав Габор Іванович. - пише Галичина спортивна.

Проте поразка карпатівців не засмутила. «Нам насправді дуже сподобалося. Приймали нас дуже тепло, у святковій атмосфері. Проживала наша команда в прекрасному готелі на березі моря. На трибунах стадіону було дві тисячі глядачів, уся команда «Севастополя», екс-наставник «Карпат» Олег Кононов. До нас також приїхав помічник Олега Лужного Володимир Журавчак. Декілька гравців «Севастополя» з львівським корінням уболівали за нас. На грі також був мер Севастополя» – продовжує Габор Вайда.

«За «Карпати» у цьому матчі грали Богдан Стронціцький, Микола Лапко, Тарас Павліш, Анатолій Саулевич, Володимир Вільчинський, Андрій Покладок, Олександр Чижевський, Любомир Вовчук та інші відомі екс-футболісти «зелено-білих». Керівником делегації був Ігор Кульчицький. На жаль, через негаразди зі здоров’ям не зміг поїхати з нами Степан Юрчишин» – підсумував Габор Іванович.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...