• Головна
  • Студенти львівських ВУЗів визначать найрозумнішого
14:03, 8 листопада 2012 р.

Студенти львівських ВУЗів визначать найрозумнішого

10 листопада  у Львові розпочнуться відбіркові студентські турніри з україномовного релізу настільної гри “Scrabble”, відомої також як “Ерудит”

Відбіркові студентські турніри з гри “Ерудит”. відбудуться у Львові До дня української мови. - повідомляють співорганізатори, Молодіжне Об’єднання “ГРАНІТ”.

В рамках турнірів понад 15 000 студентів змагатимуться за звання найрозумніших, найкреативніших та найвинахідливіших знавців української мови. Турніри відбуватимуться на базі 6 провідних ВНЗ Львова та Міського палацу культури ім. Г.Хоткевича,  участь у турнірах безкоштовна.
“Щоб взяти участь у турнірі необхідно бути студентом будь-якого вищого навчального закладу І-ІVрівнів акредитації, сформувати команду від 2-х до 4-х осіб та зареєструватись на сайті турніру www.scrabble-ua.com – коментує один з організаторів, Роман Петричкович – Учасники турніру зможуть довести, що Студент – це розумна, інтелігента людина, яка знає та поважає рідну мову, а також вміє весело проводити час. Адже розумним бути вигідно!”
На всіх учасників чекають подарунки від ТМ Scrabble, а на переможців – цінні призи, у тому числі планшети та грошові винагороди.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,38
39,45
EUR
42,87
43,00
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...