• Головна
  • Невідомі напали на вчительку, що голодує біля Львівської міськради, - ВІДЕО
15:41, 16 серпня 2018 р.

Невідомі напали на вчительку, що голодує біля Львівської міськради, - ВІДЕО

16 серпня близько 6 години ранку на Стефанію Вовк, яка вже місяць цілодобово голодує біля Львівської міської ради, напали невідомі.

Як повідомив голова проводу Громадсько-політичного руху “Ідея Нації” Остап Стахів у соцмережах, нападники понищили плакати і спальний намет, у якому ночує вчителька львівської СШ №6, - передає 032.ua.

“Сьогодні о 6-й ранку я ще лежала в палатці й почула, що хтось трощить її ногами. Я вийшла, мене вдарили в коліно, у палатці розлили воду. Я кажу: “Хлопці, що ви робите?!”, - тут стояли два хлопці й сиділа дівчина. Вони здерли мою вивіску [плакат - ред.] з палатки і зламали всі кріплення”, - розповіла Стефанія Вовк.

Невідомі напали на вчительку, що голодує біля Львівської міськради, - ВІДЕО, фото-1

(На фото: Стефанія Вовк, вчителька, що голодує біля міськради)

Зі слів потерпілої, нападники представилися громадськими активістами, які підтримують міського голову Львова Андрія Садового.

Після дебошу, вчителька зателефонувала в поліцію. На місце події приїхали двоє правоохоронців, які звинуватили потерпілу в псуванні бруківки.

Читайте також: Навіщо у Львові пофарбували бруківку в синій колір, - ФОТО

“Я плачу державі податки, на які держава утримує поліцію, щоби поліція мене захищала. А поліція мені вставляє палки в колеса! Вони не дали мені ні заяву написати, порушників також не забрали до відділку і поїхали. Порушників відпустили. А за 10 хвилин порушники знову повернулися до мене: припалили цигарками палатку, тепер туди дощ протікає. Я ще раз викликала поліцію, приїхали знову ті самі - Перитятко і Мороз; одного з порушників вони відпустили, а одного забрали”, - пояснила Стефанія Вовк.

Невідомі напали на вчительку, що голодує біля Львівської міськради, - ВІДЕО, фото-2

(На фото: пропалена хуліганами палатка пікетувальниці)

Жінка додала, що за другим разом їй все ж вдалося написати заяву. Стефанія Вовк також має намір звернутися в Управління внутрішніх справ та писатиме заяву на поліцейських.

Нагадаємо, Стефанія Вовк - вчителька фізкультури у Львівській середній школі №6. Уже місяць є учасницею мирної акції протесту та голодує біля Львівської міської ради. Основна вимога - отримати квартиру, в черзі за якою жінка стоїть уже 50 років.

Раніше сайт 032.ua також публікував відкритого листа підтримки, який написала Стефанії Вовк колега зі Старого Самбора.

Нижче можете переглянути відео з розповіддю самої Стефанії Вовк про події 16 серпня у Львові.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #пікет #акція #голодування #протест #Стефанія_Вовк #вчителька #Садовий #хулігани #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...