• Головна
  • Вперше у Львові музично-поетична вистава «Хуліган. Cповідь»з Сергієм Безруковим
19:08, 7 листопада 2012 р.

Вперше у Львові музично-поетична вистава «Хуліган. Cповідь»з Сергієм Безруковим

у Вперше у Львові  Львівському  національному академічному театрі опери та балету ім. С.Крушельницької відбудеться вистава-містерія “Хуліган. Сповідь” – єдина, драматургічно вибудувана композиція про життя великого поета Сергія Єсеніна, складена з його віршів і пісень.
"Поет-скандаліст. Поет-хуліган. Він назавжди залишився людиною-загадкою з трагічною долею. Багато режисерів і документалісти намагалися розкрити його образ, відкрити завісу таємниці його раннього відходу з життя." -говорять організатори.
Головну роль зіграв один з найвідоміших акторів театру та кіно пострадянського простору, народний артист Росії – Сергій Безруков. Він також виступив режисером постановником та композитором вистави
Різні вірші, різні стилі, різні грані мистецтва об’єднані у виставі, щоб показати наскільки різним був Сергій Олександрович Єсенін. Тут є і ударні рок-композиції, і запальне танго, і ліричні балади. Закінчується вся ця дивовижна містерія пронизливим балетним монологом.
Основу для вистави склав однойменний музичний альбом, презентація якого відбулася на творчому вечорі С. Безрукова в листопаді 2008 в Санкт-Петербурзі.

КВИТКИ: 150-1300 грн.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,99
40,08
EUR
43,13
43,20
PLN
9,97
10,03
Оголошення
live comments feed...