• Головна
  • На Львівщині хліб не подорожчає
17:39, 7 листопада 2012 р.

На Львівщині хліб не подорожчає

Підстав для подорожчання хлібу немає. Аграрний фонд забезпечує хлібопекарські підприємства борошном, ціна на яке дешевша за ринкову. Про це  повідомив Міністр аграрної політики та продовольства України Микола Присяжнюк перебуваючи на одному з хлібопекарських підприємств, інформує прес-служба Мінагрополітики.Щомісячно «Концерном «Хлібпром» за соціальними цінами реалізується 320-330 тонн соціального хліба простої рецептури в 153 торговельних підприємствах Львівської області. Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної держадміністрації, посилаючись на керівництво «Концерну «Хлібпром».
За їхньою інформацієюі перший заступник голови ЛОДА Богдан Матолич провів робочу зустріч з керівництвом концерну піід час якої обговорено питання торгівлі хлібом та хлібобулочними виробами у Львівській області.
Зазначимо, станом на 30 жовтня 2012 року Львівщина за рівнем цін на хліб пшеничний з борошна першого ґатунку займала 7 місце в Україні, а на хліб житній та житньо-пшеничний – 9 місце. - пише Львівський портал.
До соціальних належать наступні найменування хліба: хліб Софіївський (0.7 кг), хліб Традиційний (0,75 кг), хліб Звичайний (0,7 кг), хліб Теремнівський (0,7 кг), хліб Карпатський (0,7 кг), хліб Подільський (0,65 кг).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,89
39,95
EUR
42,93
43,00
PLN
9,87
9,97
Оголошення
live comments feed...