• Головна
  • У Львові розпочався капітальний ремонт вулиці Піскової: на роботи витратять більше 7 мільйонів гривень
15:01, 14 серпня 2018 р.

У Львові розпочався капітальний ремонт вулиці Піскової: на роботи витратять більше 7 мільйонів гривень

Капітальний ремонт вулиці Піскової на ділянці від вул. Лісної до Крип'якевича, розпочався 30-го липня, а завершити всі роботи планують в жовтні 2018 року.

Про це повідомляє прес-служба міської ради Львова.

Так, за словами начальника управління інженерного господарства ЛМР Олександра Одинця, наразі на вулиці триває заміна мереж каналізації та водопроводу, а впродовж серпня-вересня тут мають прокласти 300 погонних метрів водопроводу діаметром 160 мм, замінити каналізаційний колектор діаметром 500 мм та будинкові водопровідні вводи.

"Тут часто виникали аварії і просідання. Тому, виходячи з досліджень, які проводив ЛМКП «Львівводоканал», зараз на цьому об’єкті виконуються роботи першочергово по заміні водопровідних і каналізаційних мереж, щоб не було аварійних ситуацій і мережі належним чином функціонували", - сказав посадовець.

Загалом на капітальний ремонт вулиці Піскової, згідно з проектно-кошторисною документацією, передбачено - близько 7,6 мільйонів гривень на заміну інженерних мереж та близько 4,5 млн. грн на реконструкцію дорожнього покриття.

Як зазначив керівник Личаківської РА Іван Лозинський, наразі ремонтні бригади ремонтують ділянку від вул.Лісної до вул.Крип'якевича. Ремонт наступної ділянки - від вул. вул. І. Крип'якевича до вул. Ніжинська, відбудеться вже у 2019 році. 

Нагадаємо, що завтра, 15-го серпня, у Львові для проїзду планують відкрити вулицю Личаківську, яку закрили на ремонт ще на весні минулого року. 

Читайте також на нашому сайті:

Озеро Муроване поблизу Львова: все про ціни, переваги і недоліки відпочинку біля цієї водойми, - ФОТО.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Вулиця_Піскова #ремонт #032uaновини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,88
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...