• Головна
  • Чому зламали валізу? Яку валізу вибрати для авіа подорожі та де придбати у Львові. Замок TSA
Промо
17:00, 14 серпня 2018 р.

Чому зламали валізу? Яку валізу вибрати для авіа подорожі та де придбати у Львові. Замок TSA

Промо

Якщо хочеш отримати в аеропорту багаж в тому ж вигляді, в якому здавав — придбай валізу з замком TSA. Розповідаємо, навіщо він потрібен і які має переваги.

Чому зламали валізу?  Яку валізу вибрати для авіа подорожі та де придбати у Львові. Замок TSA, фото-1

Ми подорожуємо все частіше, відвідуємо різні країни, пізнаємо планету. Кожний подорожуючий знає, що в дорозі всі речі мають бути зручними, надійними та практичними. В першу чергу це стосується вашої валізи. Вона має бути містка (або компактна), надійна та зручна. Саме такі ви можете обрати в магазині V10 (В десятку).

У V10 ви зможете обрати та придбати надійну валізу для літака (і не тільки) на свій смак для тривалих або короткочасних подорожей.

Особливу увагу варто звернути на валізи з замком TSA, що є необхідним, якщо ви подорожуєте літаком до США, Великобританії, Канади, Ізраїлю, країн Європи. 

Як відомо, ці країни мають жорсткі норми огляду речей в аеропортах. Якщо співробітникам служб безпеки просвічування вашого багажу буде недостатньо — вони відкриють валізу і оглянуть речі так, як їм зручно, без вашої присутності. Для цього або зламають замок, або розріжуть. Чи буде після цього валіза надійно зачинена — велике питання.

Після численних скарг від пасажирів виробники валіз та асоціації з безпеки різних країн домовилися про використання особливої конструкції замків на валізах, що отримали назву TSA. За назвою асоціації з безпеки Сполучених Штатів Америки — TSA (Transportation Security Administration).

Співробітники служб безпеки аеропортів мають спеціальні ключі від таких замків (отримують їх під особисту відповідальність). Тому у випадку, якщо вони вважатимуть за потрібне відкрити вашу валізу — ви будете впевненими, що її зможуть закрити після огляду. І ви отримаєте неушкоджену валізу та ваші речі.

Бувають часті випадки (наприклад в Ізраїлі) коли в аеропорті просять не закривати на замок валізу в якої нема системи TSA. Вам би таке сподобалось?

Саме тому валізи з замками TSA охоче купують у магазині V10 мандрівники, що часто подорожують до США, Канади, Великобританії, Ізраїлю та країн Європи.

Подорожуйте з комфортом та будьте впевнені, що ваші речі не доведеться збирати з вантажної стрічки в аеропорту. Замок TSA забезпечить ваш спокій в дорозі.

Магазин V10 пропонує широкий вибір валіз з замками TSA для авіа подорожей. Серед них ви зможете підібрати саме вашу. Консультанти охоче допоможуть вам.

Магазин V10 пропонує різні варіанти розрахунку та доставки. Тут зацікавлені аби ви придбали надійну валізу, що буде супроводжувати вас у численних подорожах надовго, а ви радили магазин V10 своїм друзям.

Отже, купуйте валізи з безпечним замком TSA в магазині V10, який знаходиться у Львові на вулиці Щирецькій, 36, у ТВК “Південний” (ТЦ “Європа”, 2-ий поверх, №32).

Телефонуйте:

+38 032 295 25 09

+38 067 671 15 76

Сторінка на 032: http://v10.032.ua/ 

P.S.  Інформацію взято з http://v10.lviv.ua 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#валізи #чемодани #аеропорт #ізраїль #європа #сша #канада #південний #тса #вдесятку #в10 #v10 #TSA
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...