• Головна
  • Дороги Львівщини: що ремонтують та планують відремонтувати
14:23, 9 серпня 2018 р.

Дороги Львівщини: що ремонтують та планують відремонтувати

Дорожники Львівщини розповіли, які дороги області перебувають у критичному стані, які - ремонтують та які - уже відремонтували.

Так, за даними Служби автодоріг Львівської області, у найбільш критичному стані перебувають чотири дороги державного значення, - передає 032.ua.

Мова йде про траси: Т-14-25 Миколаїв - Бібрка на ділянці від міста Жовква до міста  Кам’янка-Бузька — село Великосілки; Т-14-02 Східниця — Пісочна (смт. Меденичі — с. Криниця та перевальна ділянка, Східниця - Борислав); Т-14-03 Грушів — НемирівТ-18-06 Рівне — Перемишляни на ділянці с. Стремільче — м. Перемишляни (смт. Лопатин — м.Буськ).

Фото: Автодор Львівщини

Фото: Автодор Львівщини

Разом із тим, за даними Автодору Львівщини, цього року відремонтували низку ділянок на таких автомобільних дорогах державного значення:

М-06 Київ — Чоп - у межах міста Сколе протяжністю 14 км. Ділянка ще потребує влаштування верхнього шару асфальтобетонного дорожнього покриття.

Р-15 Ковель — Володимир-Волинський — Червоноград — Жовква - на ділянці від с. Сілець до м. В.Мости протяжністю 8 км.

Н-09 Мукачеве — Рахів — Богородчани — Івано-Франківськ — Рогатин — Бібрка — Львів - у межах с. Давидів і с. Нові Стрілища на загальній протяжності 5 км виконувались роботи з підсилення основи та влаштування вирівнюючого шару дорожнього покриття, де є потреба влаштування верхнього шару асфальтобетонного покриття. Також влаштовано додаткові смуги руху в с. Давидів протяжністю 1,1 км та в с.Нові Стрілища - 0,6 км.

Т-14-18 Нижанковичі — Самбір — Дрогобич — Стрий - виконані роботи в межах Дрогобицького району від м. Дрогобич до межі із Самбірським районом. Іще необхідно продовжити ремонт на цій автомобільній дорозі до м. Самбір.

М-06 Київ — Чоп - на ділянці від м. Броди до с. Дуліби компанія "Онур" виконала роботи протяжністю 40 км.

Читайте також: Фото дня: “Водоспад” зі сміття у "Снопківському" парку

На замовлення Служби автодоріг у Львівській області тривають ремонтні роботи на автомобільних дорогах загального користування державного значення, а саме: капітальний ремонт автомобільної дороги Т-14-16 Львів — Пустомити — Меденичі на ділянці м. Пустомити — смт. Щирець; капітальний ремонт на автомобільній дорозі М-11 Львів — Шегині на двох ділянках та двох мостових переходах через річку Верещиця та потік в межах міста Городок; реконструкція мостового переходу в с. Заліски на автомобільній дорозі М-12 Стрий — Тернопіль — Кропивницький — Знам’янка.

На проведення ремонтних робіт на автомобільних дорогах державного значення з держбюджету передбачено 1 мільярд 24 мільйони 800 тисяч гривень. Станом на нині виконали роботи на 441,7 мільйонів гривень.

Окрім цього, у поточному році надійшли кошти з митних платежів в сумі 103,3 млн грн, якими оплачені виконані ремонтні роботи на автомобільних дорогах у 2017 році.

Як повідомили у Службі автомобільних доріг у Львівській області, мережа трас загального користування державного значення по області становить 1884 км, з яких капітального ремонту потребують 320 км, а поточного середнього - майже 734 км. У межах автодоріг є 461 міст, 80% з яких потребують капремонту.

Станом на нині є готовий робочий проект на влаштування з’їзду на автомобільну дорогу М-09 Тернопіль — Львів — Рава-Руська в місті Винники. Розробляється ТЕО із залученням інвестицій міжнародних фінансових організацій для реалізації проекту «Будівництво північного обходу м. Львів», державний інвестиційний проект на проведення робіт з відновлення та покращення транспортно-експлуатаційного стану автомобільної дороги державного значення М-12 Стрий — Тернопіль — Кропивницький - Знам’янка та державний інвестиційний проект будівництва нової автомобільної дороги Львів - Краковець.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #Львівщина #дороги #Автодор #ремонт #траса
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...